Najokrutnije dame Zodijaka prema astrolozima - Račica vam može napraviti šou od života

Postoje žene koje se svete i loše ponašaju prema drugima čak i kada nema potrebe za to. 


Astrolozi smatraju da neke dame Zodijaka imaju veliku dozu okrutnosti u sebi zbog koje često ne uzimaju u obzir tuđa osjećanja. Te žene ne bi trebale biti uvrijeđene što se nalaze na ovoj listi, jer su najčešće one same nisu krive za svoje neprimjereno ponašanje. 

Žena Škorpija: Nevjerovatna ljepotica, femme fatale, koja privlači muški spol bez muke i bez izuzetka. Jako je inteligentna i ne dopušta sebi neprilično ponašanje ili nepristojne riječi upućene drugima ali njena osvetnička narav je često sprovede kroz takve neprijatnosti. 



Predstavnice ovog znaka su veoma osvetoljubive. Aako je vaša prijateljica Škorpija s vaše strane doživjela nezadovoljstvo, ona će vam se osvetiti kad tad. Učiniće sve da se osjećate povrijeđeno. Toliko umiju biti okrutne da čak i ne žele primiti izvinjenje niti će ih suze dotaknuti. 

Biće fokusirane samo na osvetu. Žena Bik: Dame rođene pod znakom Bika ponekad jednostavno vole raditi prljave trikove i nikada to neće htjeti priznati. Žena Bik uživa u činjenici da nekome život čini nepodnošljivim ako joj se ta osoba ne dopada. 



Ako je uvrijedite i zauzvrat ne dobijete nikakvu histeriju, nemojte misliti da ćete se izvući. Smisliće genijalan način da vam vrati za sve. Žena Jarac: Ona svojim hladnim, oštrim pogledom može reći puno više od riječi. 

Nemoguće ju je umiriti ili podmititi, da biste joj se približili, možete samo igrati po njenim pravilima. Žena Jarac fizički ne vrijeđa, niti daje do znanja da je povrijeđena ili ponižena. Ona obično kažanjava ljude hladnoćom i ravnodušnošću. 

Žena Rak: Bolje je ne vrijeđati Račicu. Ona neće otići, prestati komunicirati s vama ili se osvetiti, ona će prirediti pravi šou koji nikada nećete zaboraviti. Dama Rak u stanju je da brani svoje emocije i integritet tako što će sve porušiti oko sebe. 

I sve to zbog straha da će biti izigrana ili ponižena. Ona se drži pravila: najbolja odbrana je napad. Vrlo je teško nositi se s takvom osobom!

Pokreće Blogger.