Astro kombinacije koje ne idu zajedno - Blizanci i Škorpije će se više živcirati nego ljubiti

Astrolozi smatraju da neke horoskopske kombinacije nikako ne idu zajedno zbog velike različitosti.


Blizanci i Škorpije: Ljubav Blizanca i Škorpije kao da je od početka osuđena na neuspjeh. Čak i kada se potrude da udovolje jedno drugom, ipak se neće moći prestati svađati jer imaju toliko različite osobine da će se više izluđivati nego voljeti. 

Blizanac zahtjeva stalnu pažnju svojih prijatelja što Škorpije izluđuje i budi ljubomoru u njima. Škorpije žele da svu strast i emocije usmjere ka njima, a Blizanci ipak to ne mogu usmjeriti samo na jednu osobu. Lav i Škorpija: Za razliku od drugih nekompatibilnih parova, Lav i Škorpija imaju puno toga zajedničkog.



Oboje su vođeni strašću i naprosto "pršte" od privlačnosti ali to će ih često dovoditi i do sukoba. Lav će sebe uvijek predstavljati kao najboljeg i najsjajnijeg a Škorpije će ga prikazivati plitkog i narcisoidnog, što Lav nikada neće tolerisati. Ovan i Djevica: 

Ovnovi imaju sposobnost da udovolje gotovo svima oko sebe. Ova dva znaka mogu postajti sjajni prijatelji, kolege i poslovni partneri. Ali što se tiče ljubavi, par je osuđen na propast. Djevicama je potreban red i jasan plan za narednu deceniju a slabo organizovan Ovan to nikako neće moći ispratiti. 



Ovan više živi spontano i haotično, za njega "red" predstavlja dosadu. Vodolija i Bik: Jedino što je zajedničko Vodolijama i Bikovima je što su oboje tvrdoglavi. Vodolija je poznata kao znak Zodijaka koji je sklon pobuni i nepromišljenosti, dok je stabilan i pouzdan Bik daleko više organizovaniji. Budući da Bik teži sigurnosti, a Vodolije slobodi, ovo dvoje će sigurno jedno drugome često ići na živce.

Pokreće Blogger.