Kad vas muškarac ignoriše to znači da radite sve pogrešno: 7 trikova velikih zavodnica

Kad vas muškarac ignoriše, obično nešto radite pogrešno. Donosimo 7 trikova velikih zavodnica.


1. Budite zauzeti. Vaš cilj nije da se pretvarate da vam nije stalo, već da postanete naizgled ravnodušni. Fokusirajte se na ono što radite, neka ga zaintrigira vaša nezainteresovanost. 2. Poigrajte se s njim. Nakon što ste se neko vrijeme pretvarali da ste snježna kraljica, pokažite mu da vam je srce još uvijek toplo.

Budući da je odlučio da vas ignoriše, sada je red da ga izludite. 3. Pokažite da zahtjevate najbolje za sebe. Dajte mu do znanja da niste žena koja se lako prilagođava ljudima i situacijama već da ima čvrsto izgrađen karakter. To muškarci vole. 



 4. Spusti telefon. Kad vas muškarac ignoriše, ostavite ga na miru. Ne pišite mu. Ne idite na njegovu stranicu. Ne čekajte da se javi. 5. Ne prilagođavajte se. Ako vas muškarac redovito ignoriše, a zatim se javi, ne žurite s odgovorom. 

U suprotnom, neće poštovati vaše vrijeme i smatraće da ste uvijek na raspolaganju. 6. Flertujte s drugima. Ako vas vaš muškarac ne cijeni i ignoriše, podsjetite se da on nije jedini čovjek na svijetu. Dopustite sebi koketiranje s drugima, makar zbog ličnog samopoštovanja. 



Samo nemojte pretjerivati i ne koristite drugog tipa zbog osvete. 7. Budite strpljivi. Žene često preuveličavaju svoje emocije. I to plaši muškarce. Dakle, ako ste bili previše otvoreni ili senzualni u pokazivanju svojih osjećaja, možda ga je to uplašilo. Ne žurite, pustite da sve ide svojim tokom.

Pokreće Blogger.