Komplikovani Zodijaci u ljubavi: U Ribe se lako zaljubiti, ali teško ostati normalan pored njih

Neki znakovi Zodijaka su sjajni u ljubavi ali pored njih je teško sačuvati razum jer su komplikovani.


Rak: Oni se previše brzo povjeravaju ljudima i obično govore više nego što bi trebali. To je ono što odbija partnera. Neke stvari je bolje ne govoriti. Jedna je stvar biti ranjiv i dijeliti svoje osjećaje, ali istovaranje tereta na drage osobe može biti veoma frustrirajuće. 

Ribe: Oni imaju jedinstveni šarm sa kojim brzo osvajaju. Problem kod njih je to što imaju ta neka svoja pravila koja svi drugi moraju pratiti. Koliko god da ih volite zbog njihovih vrlina, njihov težak karakter bi vas mogao izluditi. Sa godinama obično postaju sve teži i teži, tako da se ne trebate nadati mnogo da će se promijeniti.



Vodolija: Znate da se Vodolija malo previše vezala kad se previše petlja u posao i život partnera. Ona postaje toliko uložena u život svog partnera da čak zapostavlja vlastite planove i ciljeve. Često nameće svoje mišljenje i to je ono što dovodi do ludila. 

Bllizanci: Možda mnogi i ne znaju, ali oni imaju tu neku neobjašnjivu usamljenost koja ih često muči. Problem je što često tu usamljenost nastoje popuniti sa svojm partnerom tako što će stalno biti uz njih.  Umjesto da gušite partnera svojim prisustvom pronađite neki hobi u kojem sami uživate. 



Djevica: Kad se Djevica previše veže, postaje prenaporna. Nastoji svom partneru biti uvijek na usluzi poput kućne pomoćnice. Preuzeće na sebe sve kako bi pomogla svom partneru, čak i kad to nije poželjno ili kada ga to zaista smara.

Pokreće Blogger.