Muškarci vole žene koje glume neosvojive: 5 osnovnih pravila u zavođenju iz muškog ugla

Dosta je žena koje savjetuju kako osvojiti muškarca, ali vrijeme je da čujemo mišljenje muškarca!?


Ako slijedite ovih 5 savjeta jednog muškarca, možete privući svačiju pažnju. 1. Živite zanimljiv život: Ako imate zanimljiv i bogat život koji ni na koji način ne zavisi o nekom drugome muškarci će vas smatrati pravom "prilikom". 2. Radite na svojim manama, i na onome što ne volite na sebi: 

Ako se osjećate kao da niste u najboljoj formi, uvijek se možete pridružiti teretani ili nekom sportu. Ako niste sigurni u svoj izgled ili kako izgledate u određenoj odjeći, obratite se svom najboljem prijatelju kako bi vas mogao posavjetovati i dati dobre smjernice.



3. Budite opuštene i duhovite: Muškarci vole opuštene žene koje imaju smisao za humor. Držite do sebe, i držite distancu ali u međuvremenu budite spremne da se dobro zabavite. 4. Flertujte, budite koketne. Malo flerta i koketiranja nikome nije na odmet. 

Lagano koketiranje budi maštu i strast kod suprotnog spola. A ako uz to naučite pravilno da ga zadirkujete - teško će vam odoljeti. 5. Budite otvorene i pričajte o svemu bez ustručavanja. Muškarci vole direktne žene koje se ne ustručavaju pričati o bilo kojoj temi, pogotovo o intimnosti. 



Žene koje imaju stav o svemu ostavljaju utisak zrele, inteligentne i zavodljive žene. Samo budite oprezne da ne pretjerate u svojoj otvorenosti i ostavite utisak vulgarne žene. To će ga vjerovatno prije odbiti nego što ga zaintrigira.

Pokreće Blogger.