Snažne žene su obično nesrećne u ljubavi: Od muškarca traže podršku, a ne kontrolisanje

Snažne žene od muškarca žele podršku i prihvatanje a ne kontrolu i dominaciju kao što mnogi nude.


1. One su nezavisne i svoje potrebe stavljaju na prvo mjesto. Takva žena nikome neće dopustiti da joj kaže šta može a šta ne može. I sama zna šta želi i kako to da dobije. Ona ostvaruje svoje snove i očekuje da će pored nje biti jednao jaka i samouvjerena osoba. 

Potrebna joj je podrška, a ne kontrola i vođenje. 2. Veoma su selektivne. One znaju svoju vrijednost i pristaće samo muškarca koji će im život učiniti boljim. Ne prate vodstvo društva o tome kakvog muškarca treba da imaju pored sebe. Nisu očajne, već strpljive. 



I kada konačno sretnu čovjeka koji je vrijedan njihove energije i vremena, znaće da čekanje nije bilo uzalud. 3. Ne plaše se izboriti se za sebe. One se ne boje reći šta misle. Ako njihov muškarac uradi nešto pogrešno, neće zatvoriti oći na to. 

4. Vole jako. Nemoguće je u potpunosti shvatiti zašto se takva žena zaljubljuje. Ali kada se to desi, ona će se prema svom muškarcu odnositi sa nejvećim poštovanjem i ljubavlju. Kada odabere muškarca, postaje zatvorena za sve druge, tako da joj se može vjerovati. 



Mnogi muškarci se plaše takve posvećenosti koja je pararelna sa samostalnošću. 5. Zrelije su od većine. One su i mudrije i zrelije od drugih žena. One imaju svoju svrhu, tačno znaju šta žele. Takve žene su pametne i žele sve držati pod kontrolom. Takve žene je teško pronaći.

Ona ne samo da ide za svojim snovima, već i radi na ostvarenju istih. Ne odmara se u klubovima i barovima, već preferira intelektualne razgovore uz čašu vina. Ako ste vi ta žena, nastavite biti što jeste. Jednoga dana doći će ljubav koju zaslužujete i tada sebi možete dopustiti da volite tog čovjeka svim srcem, shvatićete da je ovaj put sve zaista drugačije.

Pokreće Blogger.