Obratite pažnju kako pričaju o bivšima: 5 znakova da sa muškarcem možda samo gubite vrijeme

Možda ste upoznali muškarca i on vam se čini baš predivan ali ipak se pitate imate li budućnost? 


Zato danas donosimo 5 potencijalnih znakova da sa muškarcem samo gubite vrijeme jer on možda nema velike planove sa vama. 1. Ne uklapate se u njegovu budućnost: Prvi znak da muškarac ne želi da se oženi vama je da vas ne spominje u svojim budućim planovima. 

2. Ne zanima ga ni tvoja budućnost: Drugi znak da muškarac nema ozbiljne namjere sa vama je nedostatak interesa za vas i vašu budućnost. Ako muškarac ima ozbiljne namjere, tada će sigurno željeti znati šta planirate u budućnosti i poželjeće biti dio tih planova. 



 3. Kad se osjećate dobro - on je tu, kad se osjećate loše - nestaje: Ako muškarca ne zanimate kao potencijalnu suprugu, tada će biti tu samo kada se stvari odvijaju bez problema. Kada imate problema, na primjer, svađu s prijateljima, ili neki drugi potresni momenat on odmah nestane. 

Kad trebate razgovarati s nekim, on nikad nije tu. To je odličan pokazatelj da nije zreo i nije spreman da bude dobar životni saputnik. 4. Svaka ga posvećenost plaši: Još jedan znak da muškarac ne želi da se oženi vama je njegov strah od obaveza, i bilo kojih drugih. 



5. Njegove bivše su "lude": Ako momak kaže da su sve njegove bivše djevojke lude, onda je to znak da uvijek vidi loše u drugima. Naravno, moguće je da čovjek nema sreće u ljubavi ali dobra osoba inače ne bi komentarisala druge ljude u lošem kontekstu, a pogotovo ne bivše. 

Takve izjave mogu mnogo reći o samom muškarcu, kao i o njegovom odnosu prema ženama. Možda ćete i vi jednog dana biti ta "luda" bivša a da to uopšte niste.

Pokreće Blogger.