Vijernost postaje toliko rijetka da se čudimo da još postoji: Provjerite da li vas vara uz 6 pitanja

Pitanja u ovom kvizu odabrana su od strane psihologa i mogu vam pomoći da analizirate bolje ponašanje vašeg partnera. Ne samo da ćete otkriti da li vas partner vara, već ćete možda naučiti i nove načine za poboljšanje vaše veze. 


U ljubavi uvijek ima mjesta za napredak zato je najbolje neke nedoumice riješiti što. Ako na narednih 6 pitanja odgovorite potvrdno velike su šanse da vas vaš partner možda vara. 1. Da li vaš partner ne voli da čitate njegove poruke? 

Ako vas vaš partner istinski voli, želi da budete dio njegovog života i nema šta da sakrije od vas - on neće imati problema sa tim da vam pokaže šta se nalazi u njegovom prijemnom sandučetu telefona. 2. Izbjegava li pitanja? 



Ako vaš partner često prevrće oči i preskače temu kad postavljate pitanja poput "kakav je bio dan?" to može biti dobar znak da nešto nije uredu. Pretjerana iritantnost kod bezazlenih pitanja može biti dobar pokazatelj da nešto pokušava prikriti. 3. Je li vaš partner "previše zauzet" da bi se družio s vama? 

Ako je vaš partner često previše zauzet da bi se družio s vama, do te mjere da prođu sedmice a da ne izađete negdje zajedno ili ne provedete noć sami skupa - vrijeme je da porazgovarate o tome sa njim pod hitno. 4. Da li pretpostavljate da vas vara? Vi ste najbolji sudac kada se radi o vašoj vezi. 



Ako čvrsto vjerujete da vas partner vara, bilo bi poželjno mirno razgovarati o tome sa njim. U tom razgovoru možete dobiti odgovor - ako se iznervira moguće je da ga boli istina, a ako vas mirno ubijedi da je sve uredu onda to može biti samo plod vaše mašte. 

 5. Je li vas partner ikad prevario? Ako je vaš partner varao u prošlosti, mnogo je vjerovatnije da će opet varati. 6. Da li vaš partner uzima mobitel sa sobom kad ide u kupatilo? Ako ne dopušta ni jednog trenutka da budete sami blizu njegovog trenutka velike su šanse da nešto u tom mobitelu krije.

Pokreće Blogger.