Osobine ženskaroša: Lako umije uvjeriti ženu da je jedina na svijetu

Ženskaroš se ne prepozna vrlo lako jer je jako slatkorječiv i lako ubijedi ženu da je jedina na svijetu.


1. Bira određeni tip žena: Ženskar je slatkorječiv, ljubazan i pun komplimenata, a najčešće "lovi" žene koje imaju nisko samopouzdanje. Pravim odabirom riječi samo nastoji dobiti ono što želi, a to je seks. No čim je odvuče u postelju, gubi interes. Često ga prati loš glas, pa je s njim najbolje biti na oprezu.

2. Vi ste ta koju je čekao: On voli pretjerivati i već pri upoznavanju tvrdi da ste vi ta koju je čekao cijeli život. Tu rečenicu je najvjerojatnije izrekao nebrojeno puta o čemu svjedoče njegove mnogobrojne veze. On samo želji zadovoljiti svoje seksualne apetite, a na prvi znak problema traži drugu. Jako brzo ulazi u vezu, a još brze iz nje izlazi.



3. On zna kako ćete se osjećati posebno: Ženskar je vješt igrač koji je naučio kako učiniti da se žena osjeća posebno. No prvi znak za uzbunu je pretjerivanje s romantičnim gestama. Njima želi zakamuflirati svoje mane i sakriti nesigurnost, a one su ujedno dokaz da po tom pitanju već ima prakse.

4. Ni jedna mu nije promaknula: Iako tvrdi da ste mu vi jedina, on u svakoj ženi vidi priliku. Nerijetko u vašoj prisutnosti gleda druge žene, flertuje s njima pa čak i komentira te uspoređuje vašu ljepotu. Takav se muškarac rijetko veže, a ako i uđe u ozbiljnu vezu, partnerica stalno strahuje da će ga izgubiti.



5. Postoji razlog zašto vas ne zove imenom: On svoju partnericu najčešće zove po nadimku kao što je "slatkica" ili "ljepotica". Iako to na početku može biti šarmantno, s vremenom će dovesti do pitanja - zašto nikad ne izgovara moje ime? Ženskar želi izbjeći situaciju u kojoj mu se može dogoditi da pobrka vaše ime s imenom bivših djevojka.

Pokreće Blogger.