Šta mjesec rođenja govori o muškarcu: Rođeni u decembru tretiraju ženu kao kraljicu

Astrolozi tvrde da mjesec rođenja mnogo govori o karakteru muškarca i njegovim navikama.


1. Muškarac rođen u januaru: Muškarci rođeni u januaru imaju nevjerovatno jaku volju. Oni su prirodne vođe sa zadivljujućim analitičkim vještinama. Takvom čovjeku se može vjerovati, jer je direktan i ne zna kako lagati. 2. Muškarac rođen u februaru: Ovi muškarci su i snažni i osjetljivi. Iako su zabrinuti za svoju budućnost, brzo razmišljaju i donose odluke brzinom munje.

Oni znaju kako zaraditi za život. 3. Čovek rođen u martu: Muškarac rođen u martu uvijek teži najboljem. Ima dobro razvijen intelekt. Ne voli avanture, ali ako je vješto motivisan, neće mu smetati da proširi svoje poglede i iskustva. 4. Muškarac rođen u aprilu: Muškarce rođene u aprilu odlikuju ljubaznost, marljivost i pažnja prema detaljima.Oni sebi postavljaju ozbiljne ciljeve i prije ili kasnije ih ostvaruju. 5. Muškarac rođen u maju: Čovjek rođen u maju misli i djeluje brzo. Postoji samo jedan problem: najmanji neuspjeh, a on može izgubiti svako oduševljenje uzrokom. U isto vrijeme mogu se nasmijati svojim greškama i odani su kritikama.

6. Muškarac rođen u junu: Muškarci rođeni u junu ne pridaju veliku važnost mišljenjima drugih. Oni znaju svoje snage i ne trebaju im potvrde vlastite vrijednosti izvana. Iz istog su razloga rijetko ljuti i ne znaju što je zavist. 7. Muškarac rođen u julu: Oni koji su rođeni u julu su vrlo mirne naravi. Ove muškarce privlače veze u kojima partneri mogu zajedno rasti i razvijati se.8. Muškarac rođen u avgustu: Ti su muškarci uzorni muževi i sjajni partneri. Oni samo obožavaju svoju djecu i daju im svu svoju ljubav. Obično su takvi muškarci obučeni do te mjere, mrze rutinu. 9. Muškarac rođen u septembru: Muškarci rođeni u septembru nastoje biti primjer drugima, posebno porodici i prijateljima. Oni su društveni, a u teškim situacijama uvijek slušaju svoj unutarnji glas.

10. Muškarac rođen u oktobru: Oni misle svojom glavom, a ne srcem. Ponekad im je teško usredotočiti se. Međutim, iskreni su u svojim emocijama i odani. 11. Muškarac rođen u novembru: Ljudi često koriste sljedeće riječi za opisivanje muškaraca rođenih u studenom: fleksibilnost, ozbiljnost i predviđanje.

12. Muškarac rođen u decembru: Ti su muškarci zahtjevni, ali pozitivni i snalažljivi. Muškarci rođeni u decembru radije će se baviti teškim zadatkom, nego ga staviti na stražnji plamenik. Monotonija je za njih poput smrti. Žude za postizanjem visokog statusa u društvu i vole se kreativno izražavati. Novac rijetko predstavlja problem ovim ljudima jer imaju mnoge vještine koje nude svijetu.

Pokreće Blogger.