Ako volite osobu rođenu u znaku Lava - Trebali bi znati šta najviše mrzi: Ne glumite mu dobrotu

Lavovi jesu komplikovani, za to je kriv vatreni element u njihovom Zodijaku. Ali i ta vatra se lako može ugasiti i Lav se može ukrotiti. 


Lavovi se često opisuju kao ljudi s kojima je nemoguće izgraditi zajednički život, ali to nije tako. Zapravo, s predstavnicima ovog znaka možete se sjajno slagati pod jednim krovom, pogotovo ako slijedite jednostavne savjete astrologa. 

Ne kritikujte ovu osobu. Ako ste uspjeli neko vrijeme poživjeti ili ostati u vezi sa Lavom, onda ste to svakako primijetili. Da ova osoba ne može podnijeti kritiku. Tačnije, Lavovi ne mrze samu kritiku, već one situacije u kojima je ona apsolutno suvišna. Umjesto da kritikujete, pokušajte im češće govoriti lijepe stvari, ali nemojte laskati. Lav će odmah osjetiti neiskrene komplimente. Kao rezultat, biće još više problema. Lavove treba zabavljati - to je njihova suština. Naravno, ne morate danima stajati nad njima i pokušavati ih nekako oraspoložiti silom. 

Lavovi mrze kada je svaki dan kao svi prethodni. Rutina je ono što ovaj znak čini nervoznim, depresivnim i ljutim, pa je u vašem interesu da unesete raznolikost u njihov život. Budite vijerni: Lavovi mogu biti ljubomorni na vas zbog posla. Brzo će primijetiti činjenicu da volite svoj posao više od njihovog ili da je bolji. Lavovi jako cijene kada njihov partner bez oklijevanja posveti više vremena njima, a ne prijateljima ili zabavi. Drugim riječima, Lav bi uvijek trebao biti vaš prioritet. 

U suprotnom, veza će brzo isčeznuti. Lavovi mrze kada voljena osoba zaboravi na njihov rođendan ili godišnjicu braka. Ako je vaša srodna duša Lav, znajte da vas ovaj muškarac ili žena vidi kao najbližu osobu na Zemlji. Lavovi se ne žene brzo i ne žene bilo koga. To je protiv njihovih moralnih pravila.

Pokreće Blogger.