Svi muškarci traže onu pravu - Usput se samo zabavljaju: 5 tipova ljubavnih odnosa prema njima

Muškarci takođe čekaju svoju princezu, kao što žene čekaju svog princa. Samo se čini da se oni bolje zabavljaju u tom čekanju.


Prema muškarcima, ljubavni odnosi se mogu podijeliti u pet grupa. Svaka od njih ima drugačije značenje i muškarci drugačije gledaju na njih. 1. Jednokratna romansa. To se dešava u većini slučajeva kada je muškarac zaljubljen u ženu i stupi u vezu sa njom, ali to ipak nije to što je želio. 

Možda je to bila samo prolazna strast, možda samo hir. Ali u svakom slučaju vjerovatno se nikada neće ponoviti. 2. Višekratna romansa. Ovo je slično prethodnoj. Muškarac vjerovatno nije oduševljen ovim odnosom ali će mu dati nekoliko prilika. 



U čekanju da vidi da li će se roditi nešto više u ovom odnosu on odlučuje šta će dalje. 3. Greška. Ovo se često dešava kada je muškarac u pogrešnom stanju svijesti. Možda tužan, depresivan ili usamljen pa ulazi u odnos sa ženom koja mu se i ne dopada. 

U većini slučajeva sutradan se kaje zbog toga. 4. Avantura. U ovom odnosu muškarac je pronašao ženu koja možda želi ispuniti sve njegove želje iz prošlosti. Sa njom je opušten i mnogo istražuje. Ali s obzirom da je ovaj odnos zasnovan na strasti nema veliku perspektivu.



5. Ljubav za zauvijek. Ovo je materijal za ženu. Muškarac traži ovaj tip odnosa kada pomisli na brak. Dobra žena koja ima sve što mu je potrebno u njegovoj životnoj saputnici. Kada ovu upozna - sve ostale padaju u vodu.

Pokreće Blogger.