Postoji jedan pravi način da volite ženu i četiri pogrešna: Savjeti muškarcima

Ženu možete voljeti samo na jedan, koji je ujedno i jedini ispravan način da to učinite.


Ako želite voljeti ženu na pravi način znajte da postoji samo jedan da to učinite. Ali isto tako postoji pet pogrešnih. Prvi je da je ne slušate. Kada ne slušate svoju ženu tada pokazujete nepoštovanje i nezainteresovanost. 

Jeste li sigurni da je volite? Drugi je da je ne stavite na prvo mjesto. Na primjer, otkazujete vaše romantične sastanke jer su vam prijatelji ponudili zanimljivije veče. Vaša draga treba uvijek biti prva. Treće je da je ne razumijete. 



Čak i ne želite razumjeti da je ona osjetljivo biće koje je prepuno raznolikih emocija. Ne, nije previše dramatična, već previše osjetljiva. Četvrto je da joj ne pružate fizički kontakt. Prođe čak čitav dan da je ne zagrlite, ne pomilujete kosu ili ne poljubite. 

Pa da li vam je cimerica ili žena koju volite? Sve su to pogrešni načini da volite ženu. A onaj jedan pravi je sve suprotno od ovih navedenih. Pravi način da volite ženu je da je slušate, da je stavite na prvo mjesto, da je razumijete i da joj pružate fizičku bliskost. 



Činite sve suprotno od četiri navedene stavke i ne morate se brinuti da li će se vaša veza raspasti ili da li će ona pomišljati na preljubu. Kada sve ovo ispunite budite sigurni da je vaš odnos stabilan i da ima sjajnu perspektivu.

Pokreće Blogger.