Nosite jarke boje i uske helanke - 5 stvari za koje žene nikada nisu previše stare

Žena nikada neće biti previše stara za stvari opisane u nastavku teksta:


1. Biti neudata: Nema ničeg lošeg u činjenici da sa 30 godina niste upoznali nekoga sa kim želite da živite cijeli život. Ljubav ne dolazi po rasporedu i nalogu - to nije ažuriranje za iOS. A udati se jednostavno zato što sat otkucava može biti jako pogrešno. 

2. Nosite šarenolike stvari. Mnogi će reći da pink boja nije za odrasle žene, kao ni drečavi flourescentni nokti. Ali gdje su tačno napisana ta pravila? Nosite ono što mislite da je lijepo i što priliči vašem karakteru. Bolje se i oblačiti u šareno, nego sve u crno! 



3. Živite svoj život. I ne pravdajte se roditeljima, kolegama, dečkima, babama i saosećajnim rođacima koji vas tvrdoglavo i ponekad naglas smatraju nedovoljno dobrom u nečemu, previše siromašnom, usamnjenom i slično. 4. Izlazite: 

Ko kaže da su klubovi i kafići samo za mlade? Ako vam se izlazi na muziku uvijek to možete, nebitno o dobi. Ako se plašite da će vas osuđivati ili ismijavati, samo se sjetite da postoje ljudi u vašim godinama koji su se vezali za šporet, metlu i četiri zida. 



Pa ni to nije neki život? 5. Oblačite usku garderobu. Kažu da helanke nisu za zrele žene. Nego za koga su? Imate pravo nositi usko ako se vama dopada, čak i ako to previše otkriva. Ako drugima nije po ukusu neka ne gledaju. Vi nosite šta se vama nosi.

Pokreće Blogger.