Zodijaci koji bi se mogli obogatiti u Oktobru: Kraj retro Merkura donosi bogatstvo mnogima

Stiže nam oktobar i možemo mu se istinski radovati jer već na samom početku završava retro Merkur.


Već 3. oktobra Merkur će se riješiti retrogradnosti, što će otvoriti finansijska vrata svim znakovima Zodijaka bez izuzetka. Međutim, stručnjaci ističu nekoliko znakova koji će imati više sreće od drugih. Blizanci: Ovo će biti veoma dobar mjesec za promjenu smjera. 

Blizanci se mogu okušati u nečem novom ovog mjeseca. Astrolozi savjetuju da se ne plašite promjene krajolika ili društva. Možete ići na poslovna putovanja, komunicirati sa stranim kolegama, sticati nova iskustva, praviti nove planove i slično. 



Da biste to učinili, uopšte nije potrebno čitati knjige ili ići na kurseve usavršavanja, dovoljno je samo pažljivo slušati savjete mudrijih ljudi. Djevica: Merkur će vam dati zeleno svetlo za mnoge stvari. Ova planeta će značajno poboljšati pamćenje i ubrzati vrijeme donošenje važnih odluka.

Takođe će vam dati priliku da budete kreativniji u rješavanju postojećih problema. Oktobar će za Djevice biti značajan i finansijski najjači mjesec jeseni. Vaga: Vage će dobiti određenu podršku od Merkura, ali njihov glavni pokrovitelj, Venera, je takođe prilično jak. 



Ispostavilo se da će Vaga moći postati produktivnija u apsolutno svakom radnom području. Povećanje prihoda čeka one koji fizički rade. Veliki uspjesi takođe očekuju sportiste, ali i intelektualce. Svi koji se bave ljepotom dobiće snažan naboj motivacije i inspiracije, što će neminovno rezultirati povećanjem prihoda.

Pokreće Blogger.