Šta žena treba da zna da bi privukla dostojnog muškarca u svoj život

Ljubav nam ne dolazi kada nam je potrebna ili kada je mi želimo, već kada je pravo vrijeme za nju. 



Ako počnemo da zavisimo od neke osobe, nadrljali smo. Ako drugi počnu da zavise od nas, opet smo nadrljali. Važno je da pronađemo osobu sa kojom ćemo se upotpunjavati a nikako bez koje nećemo moći. Ženi treba dostojan muškarac, a ove smjernice će joj pomoći da ga pronađe. 

1. Žena ne bi trebala da osuđuje muškarca (nijednog muškarca) ako u njemu vidi bilo kakve nedostatke ili nesavršenosti. Osuda zatvara srce čoveka. 2. Ako žena razbije nečiju porodicu, njena karma bi joj mogla u budućnosti vratiti istom mjerom. 



Toliko je muškaraca na zemlji, potrudite se da nađete svoj par, a ne tuđi par. 3. Žena ne treba da zavodi muškarce odjećom i šminkom. To je sve prolazna privlačnost. 4. Ako muškarac bira djevojku za cijeli život, onda je prvo na što gleda koliko je skromna.

Takođe gleda koliko je stidljiva, koliko intelektualno može podržati razgovor o bitnim temama i slično. Muškarci vole inteligentnije žene koje znaju da vode zanimljive razgovore, koje znaju da vole, brinu i saosećaju se. Vole žene koje znaju da grade odnose i koje imaju zajedničke ciljeve sa njim. 



5. Ponekad morate čekati. Ako još niste pronašli svog muškarca to ne znači da trebate pristati na nekog ko vam je drugi izbor. Sreća pronalazi strpljive. 6. Ne plašite se biti sami. Strah vrlo brzo zatvara sve mogućnosti za budućnost jer zbog njega pristajete na nedovoljno dobre stvari.

Pokreće Blogger.