Nema te prepreke koja će spriječiti da se vrati onaj koji voli: Tekst za sve kojima je ljubav u krizi

Ako je vara ljubav zatajila, ili ako ste se udaljili od osobe koju ste voljeli ili koju volite, važno je nešto da znate.


Ako je u vašoj vezi nastupila kriza, onda to ne mora da znači da ste prestali da se volite. Najvjerovatnije, samo ste umorni jedni od drugih i postali ste distancirani. Rješenje: Uronite u sjećanja: ponovite u glavi spojeve koji su bili na samom početku. 

Pričajte zajedno o uspomenama. Iznenadite i oduševite jedni druge, i što je najvažnije, razgovarajte o problemu koji se pojavio. Ako ništa ne pomaže možda je dobro da razmislite o pauzi. Ona može pokazati realno stanje vaših osjećaja koji postaju jasniji kada se udaljite. 



To udaljavanje fizičko može izgledati kao olakšanje ili kao najteže razdoblje vašeg života - zavisno od toga kakva su vaša istinska osjećanja. Ako osjetite da vam partner nedostaje, nemojte žuriti da se vratite. Sjetite se razloga zašto ste odlučili prekinuti ovu vezu ili udaljiti se. 

Pustite da vrijeme pokaže šta vaš partner osjeća. Ako je ljubav i dalje velika onda možete razmišljati o ponovnom sastanku. Tu možete vidjeti kako stvari stoje. Ne stvarajte iluzije nakon raskida i ne zaboravite na samopoštovanje. 



Veze se grade uz pomoć dvoje ljudi, ne samo jednog čovjeka i njegovih osjećanja. Zapamtite da je ponekad bolje skinuti ružičaste naočale i reći sve što vam na srcu leži nego to zadržati u sebi, gajeći neprijateljstvo i naklonost u svojoj duši. Znajte jednu važnu stvar - Nema te prepreke koja će spriječiti da se vrati onaj koji voli.

Pokreće Blogger.