Kako ravnodušnost žene navodi muškarca da je voli još više: Psihologija srećnih odnosa

Žene bi trebale biti mudrije u ljubavi. Trebale bi znati da davanje nije uvijek uslov da biste i dobili zauzvrat.


Mnoge žene ne znaju, ili zaboravljaju tu važnu stvar, a tiče se ljubavnih odnosa. Kada trčiš za nekim - on počinje da bježi, a kada bježiš od nekog on počne da trči za tobom. Ta teorija funkcioniše u ljubavnim odnosima i više nego što bi trebala. 

Ovo najbolje znaju žene koje daju previše a premalo dobijaju zauzvrat. "Zašto me ne cijeni i ne poštuje a trudim se svim silama da mu ugodim?" - klasično pitanje koje sebi postavljaju mnoge žene. Problem je baš u tome što dajete previše. 



Zavrnite česmu, spustite rukave, okrenite glavu... Ne ugađajte na sve moguće načine kako biste pridobili ljubav jer to nije način. Dadnite svom muškarcu malo ravnodušnosti, tek toliko da ga zaintrigirate i probudite želju da se bori za vas. 

Kada muškarac vidi da žena "trči" oko njega on će pomisliti "ok voli me, ugađa mi, znači da će uvijek ostati pored mene". Međutim kada vidi da je ona pomalo ravnodušna, onda će pomisliti: "Čini se da nije toliko ispunjena pored mene, moraću se više truditi da je usrećim". 



Ako bolje razmislite, sjetićete se da ste se i vi našli bar jednom u životu u takvoj situaciji kada vam je neko pružao mnogo toga a vi ga niste cijenili dovoljno. Ili kada je neko trčao za vama, a vama zbog toga nije bio zanimljiv. Bio vam je zanimljiviji možda neko koga niste mogli imati. 

To je jednostavan princip koji zaista radi.

Pokreće Blogger.