Kada ste na lošem putu ili pred nevoljom - Univerzum bi vam mogao poslati 10 signala

Čovjek nije jak kao što misli. Postoje oko nas neke mnogo jače sile koje nas vode i pokazuju nam put.


Postoje na ovom svijetu neke više sile koje nemaju veze sa našim vjerskim uvjerenjima i ubjeđenjima, one su jednostavno tu na našem putu. Osnažuju nas, upozoravaju i pokreću. Kako nam Univerzum daje znakove da smo u nevolji? 1. Ako stalno imate problem sa vremenom to bi mogao biti neki znak. 

Kasnite, propuštate prilike, ne stižete na vrijeme na posao, ne stižete da odvedete djecu u školu. Ovo je znak da usporite. 2. Osjećaj nelagodnosti. Uvijek slušajte sebe. Ako se u vašem stomaku nešto steže nakon što trebate da donesete odluku preispitajte sve ponovo. 



3. Stalno mijenjate ciljeve. Dajete sve od sebe, pa odustanete. Ako nastavite tako na kraju nećete stići nigdje jer ćete biti zbunjeni, a ništa vam neće ići po planu. Pronađite svoj cilj i idite ka njemu. 4. Vaš fizički prostor je u neredu, stalno je gužva oko vas, čak i kada satima čistite. 

Ovo je znak podsvjesti da treba da se oslobodite nečega. 5. Iako redovno posjećujete ljekara, vaše zdravlje je sve lošije, a to utiče i na vaše raspoloženje i energiju. Dajte sebi vremena za odmor. 6. Pamćenje vam je slabije čak i kada su najjednostavnije stvari u pitanju. 



Inače ste odgovorna oosba i ovako nešto vas zbunjuje i zabrinjava. Usporite, osamite se i shvatićete šta je problem. 7. Osjećate kao da se vaši problemi stalno gomilaju. Ne budite negativni, život nije ni crn ni bijel, nego je neka siva sredina. 

Postoji radost, ali postoje i teški dani. Nemojte da bježite od svog života. 8. Problemi sa snom. Kada treba da spavate osjećate se uznemirenim. Vaše misli vas drže budnim. Možda su neke okolnosti nepovoljne za vas.

9. Ukoliko stalno ulazite u sukobe sa ljudima oko sebe, čak i sa onim najbližim, možda je to samo jedan znak Univerzuma da se ne slažete sami sa sobom. Uvijek krenite od sebe. 10. Negativni predznaci su svuda oko vas. Kako god bilo, okrenite se pozitivi.

Pokreće Blogger.