Ženskaroši telefone okreću ka dolje: 5 sitnica koje bi mogle odati hroničnog preljubnika

Teško je shvatiti da vam osoba kojoj najviše vjerujete možda radi nešto iza leđa. Teško, ali moguće. 


Evo nekoliko sitnica koje bi vam mogle otvoriti oči i pokazati da pored sebe imate hroničnog preljubnika. 1. Sumnjivo se ponaša sa telefonom kada je uz vas. Ovo vam može puno reći o njegovoj vijernosti. Da li sakriva telefon? Da li okreće ekran ka dole kako ne biste vidjeli kad prosvijetli? 

Da li mu je uvijek ugašeno zvono? Da li izbjegava da pogleda telefon kada mu stigne obavještenje? Sve su to sumnjive stvari koje bi vam mogle reći da nešto skriva. 2. Izostaje često: Ako propušta vaše sastanke ili često ostaje na poslu do kasno u noć to nije dobar znak. 



Pogotovo ako on sam nije ljut što još jednu noć ostaje dugo da radi i što vas ispaljuje. 3. Nema slike sa vama na društvenim mrežama: Kada pitate zašto nema nijedne vaše slike, on pokušava da se izvue rekavši da to ništa ne znači ili da je vaša ljubav vaša privatna stvar. 

Možda je istina zapravo da ne želi da ima slike sa vama kako bi mogao bez ometanja razgovarati sa drugim djevojkama? 4. Poricanje: Kada počnete otvoreno da sumnjate da vaš partner vara, on počinje poricati to, postaje agresivan, ponaša se kao malo dijete ili čini da vi izgledate paranoično. 



Mnogo je lakše optužiti nekog za paranoju nego priznati svoja loša djela. Psiholozi ovu pojavu nazivaju gaslighting. 5. Razdvojenost: Voljeli biste da provodite više vremena zajedno, ali vaš partner se radije opušta sam. Čak ide i na odmor sam. 

Ovo zaista može biti korisno u situacijama kada su dvoje ljudi zajedno 24/7 i nemaju vremena da se odmore jedno od drugog, ali da li je to kod vas slučaj? Sve su to sitnice koje možete shvatiti kao crvene zastavice. Što ih je više, to je možda očiglednije da vaš partner ipak nešto muti sa strane.

Pokreće Blogger.