Šta nam sve donosi Moćni Mjesec 12. avgusta: Ovo je period novih ljubavi i novčanih dobitaka

Dvanaestog Avgusta nam dolazi pun Mjesec kojeg neki vole nazvati "Moćnim" baš zbog svog uticaja. 


Pun mjesec 12. avgusta će biti poseban. Može se desiti neki veoma magičan događaj: novi sastanak, poznanstvo, novčani dobitak ili slično. Magija je u tome što to pada na petak, a petkom vlada Venera, koja je predvodnik svih naših kreativnih ideja, impulsa i poduhvata. 

Ona je odgovorna za ljubav, za ljepotu, udobnost i unutrašnji sklad. Ujedinivši se sa punim Mjesecom, predstojeći petak je zaista spreman da donese prava čuda. Uticaj punog mjeseca već počinje. Mnogi će doživjeti eksploziju emocija i raspoloženja. 



Ovaj pun Mjesec u Vodoliji. Ovo je period mudrosti, kreativnosti i sposobnosti da se svijet sagledava iz boljeg ugla. Ovaj Pun Mjesec je vrlo dobar za nove početke. Ono što je bilo u prošlosti važno je da ostavite u prošlosti i da ne nosite više sa sobom. 

Ovaj Pun Mjesec je moćan u svojoj energiji. Sada više nego ikad, snaga volje radi za sve. Dovoljno je odlučiti i krenuti za novim stvarima. Ako se iznenada nađete u nekoj vrsti spora ili suprotstavljenih ideja, onda nemojte pokušavati pobijediti na prevaru. 



Na dan punog mjeseca ne čistimo. To je astrološka zabrana. Na ovaj pun mjesec maksimalno pokazujemo ljubav i brigu o sebi: prepuštamo se nečemu ugodnom i nečemu što smo sebi dugo uskraćivali. Izgovaramo lijepe reči, pa čak i komplimente rođacima i voljenima. 

Ne zaboravljamo sebe pohvaliti, uputiti ugodne riječi i komplimente.

Pokreće Blogger.