Recept za savršenu ženu postoji - U 150 grama dobrog izgleda pomješajte osnovne sastojke

Kako bi vam zvučalo kada biste čuli da postoji recept za savršenu ženu? Možda suludo, ali u ovom slučaju - jako je zabavno! Kuhajmo zajedno!


Kada bi postojao recept za savršenu ženu, sigurno bi ga svaki muškarac pisao po svome ukusu. Ali pošto je to malo diskutabilno, malo ćemo se zaigrati pa "od oka" napisati recept, na osnovu onoga što smo do sada naučili šta im je zaista potrebno. 

Ovo je savršen recept za idealnu ženu koju će muškarci voljeti. Šta je sve potrebno da sadrži? 200 grama ljubaznosti. Počećemo od tog neophodnog sastojka koji mnogi zapostavljaju. Ljubaznost je zapravo najveći dio ženine ljepote, i smatra se kao sastojak bez kojeg sve drugo ne valja. 



Zatim 200 grama nježnosti. Nježnost je ono što ženu čini ženom. Bez toga ona je muškarac! A ako muškarac ne želi muškarca, već želi ženu - onda želi da ona posjeduje nježnost. Zatim 150 grama dobrog izgleda. Nećemo se lagati, stvari nam trebaju biti lijepe na oko. 

Recimo da ovaj sastojak služi za dekoraciju tanjura u čitavom receptu. Zatim, 300 grama šarmantnosti. Tu se ubraja elokvencija, držanje, atraktivnost i misterioznost. Sve to skupa čini šarmantnost. Baš kao što i skup drugih sastojaka čini određene soseve, tako i šarmantnost čini nekoliko određenih osobina. 



I na kraju, kao začin potrebno je 50 grama razumijevanja. I to razumijevanje je najviše potrebno za muško nerazumijevanje. Muškarci u većini slučajeva neće shvatiti zašto su žene takve kakve jesu, i zato je važno da žene to shvate. Razumijevanje je takođe potrebe zbog različitosti među spolovima i kako bi se odnosi bolje odvijali.

Pokreće Blogger.