Muškarci su slabi na žensko šaptanje: Navedite ih da izgaraju od želje za vama uz pomoć par trikova

Neke muškarce će biti jako teško osvojiti, ali ipak postoje neki trikovi koji bi vam mogli pomoći u tome.


Ako želite muškarca navesti da izgara od želje za vama poslušajte sljedeće savjete koji bi vam mogli pomoći u tome. 1. Kontakt očima. Ovo je osnovni ali najvažniji korak. Oči su ogledalo duše i sa njima možemo razgovarati baš poput riječi. 

Kada osobu gledate direktno u oči bez da se postidite tada pokazujete da ste hrabri, puni samopouzdanja i da vam je ugodno sa tom osobom. Čim počnete skretati pogled u razgovoru to pokazuje nesigurnost. Sve emocije koje osjećate obično se vide u vašim očima.



U najmanju ruku, kontakt očima bi trebao činiti 70% vaše komunikacije jer je važna komponenta neverbalne interakcije među ljudima. 2. U svakoj prilici, lagano ga dodirnite, ali bez vulgarnosti. U početnoj fazi,fizički kontakt bi trebao biti skroman.

Jer u suprotnom možete ostaviti utisak promiskuitetne osobe. 3. Ne budite sebični: Budite više zainteresovani za život muškarca i manje pričajte o sebi. Budite nepredvidivi, tajanstveni i držite neke aspekte života pod velom tajni kako biste izazvali snažno interesovanje vašeg muškarca. 



4. Pokažite šta znate: Budite samouvjerene i uporne (u granicama pristojnosti). Pokažite svoju koketnu stranu koja muškarcu jasno daje do znanja da je poželjan. To će ga snažno privući. 5. Koristite smjele riječi. Šapnite mu na uvo nešto zavodljivo. Muškarci su slabi na šaptanje a još slabiji na vragolaste izjave poput "Želim te što prije" ili "Želim biti tvoja".

Pokreće Blogger.