Muškarci obično najviše cijene ženu kada ostanu bez nje: 5 stvari zbog kojih se najviše pokaju

Ljubav je kao dijamantna ogrlica, ne cijenimo njenu ljepotu, ali smo svjesni nesreće koju naslućuje kada se raspe u komade.


Kada muškarac izgubi ženu tada će najbolje shvatiti kakva je ona bila i koliko je vrijedila. Dok je u vezi često će je uzimati zdravo za gotovo i neće biti svjestan svega što ima u njoj. Nakon što muškarac izgubi dobru ženu, ovo su obično najčešće stvari zbog kojih se kaju: 

1. Što nije slušao njene savjete. Žena uvijek želi sve najbolje svom muškarcu, i ako ga savjetuje to čini iz dobrog srca. Mnogi muškarci ovo pogrešno shvate, pa misle da žena pokušava da nametne svoju kontrolu nad njima. Neke dobronamjerne savjete vide čak kao zahtjeve i zbog toga se pobunjuju. 



2. Što nije cijenio više njenu nježnost. Mnogi muškarci žensku nježnost doživljavaju kao pretjerano iskazivanje nježnosti. Pa zbog toga ženu vide kao priljepak. 3. Što je bio slijep kraj očiju. Muškarcima je potrebno često da ih neko podsjeća koliko je sjajno voljeti i biti voljen. 

A pogotovo ako je pored vas dobra žena. Mnogi muškarci izgube dobru ženu zbog loše, i većinom se zbog toga kaju do kraja života. 4. Što je nije češće pitao kako je. Kada dođete do raskida tada je već gotovo. Možete se truditi tada kad je već sve pred raspadom, ali to vam neće pomoći ako se niste htjeli truditi dok ste trebali. 



Žena je trebala osjetiti vašu brigu, trebalo joj je to da je pitate češće. 5. Što je niste više voljeli. Možda je niste stavili na prvi plan u svom životu, a zaslužila je tu da bude. Ili niste planirali budućnost sa njom onim tempom kakvim je ona željela... Kada izgubite dobru ženu, uvijek će vam ostati kajanje što se niste više trudili.

Pokreće Blogger.