Muškarci ne funkcionišu po principu - Koliko daš toliko dobiješ: Sa njima treba drugačije

Muškarci su potpuno drugačiji od žena, ali mnoge žene i dalje žele da se poistovjete sa njima.


Mnoge žene žive sa muškarcima a imaju potpuno pogrešno mišljenje o tome šta žele ili šta im treba. Počećemo sa ženama koje stalno zvocaju u želji da ih promjene - taj film nećete gledati! Kritikovanje i korenje muškaraca vodi samo u kontra efekat. 

Ako je do sada bacao prljave čarape po kući, nakon što ga iskritikujete počeće bacati i gaće! Kako onda drugačije da riješiti taj problem. Recite: "Ja nikada ne bih mogla bacati prljave čarape po kući, to je tako neuredno i nezrelo". 



Počnite uvijek od sebe, tako mu podsvjesno šaljete poruku koju će s vremenom usvojiti. Druga važna stvar je da ona teorija "koliko dadneš toliko dobiješ" ne važi. Ma koliko mi tvrdili da su se vremena promijenila i da smo postali ravnopravni, neka starinska vjerovanja su i dalje usađena u njihovoj glavi.

Žena je žena, a muškarac je muškarac, stvari su crno-bijele i nikako neke druge boje. I dalje će postojati muškarci kojima će prijatelji govoriti da su papučari jer usisaju kuću ili operu sudove. Iako je to sasvim normalna stvar, ipak će nažalost neki takor azmišljati. 



Tako da, ako žena misli kako zaslužuje od muškarca da joj pomogne u kući jer je i ona bila vrijedna, ili da joj masira leđa jer je i ona njega masirala - neka se ne nada mnogo. Muškarac će dati onoliko koliko je spreman dati, a ne onoliko koliko mu ti daješ.

Pokreće Blogger.