Mnoge žene ne bi bile vijerne da imaju udvarača: Mudra žena genijalno objasnila

Među ženama se konstantno vodi prepirka, a često i na društvenim mrežama u vezi dotjerivanja, izlazaka i očijukanja u zrelim godinama. 


Međutim, ono što nikako nije isključeno jeste da mnoge od žena koje osuđuju bilo kakvo flertovanje zauzete žene nisu same bile ni u kakvom iskušenju. Žena kao žena, voli da bude primjećena. Voli da dobija pohvale, da joj kažu da je lijepa, da se lijepo obukla i da ima lijepu frizuru. 

Žena voli sebi da bude lijepa, pa samim tim i drugima. To je čitava poenta dotjerivanja, da budemo lijepe sebi i drugima - zar ne? Normalno je da lijepoj ženi laskaju muškarci, i to se vrlo često događa. I ne samo da laskaju, već i otvoreno flertuju. 



Što znači da je mnogo teže biti vijerna žena kada si lijepa i mnogi te žele. Kada je takva žena vijerna onda možete biti sigurni da ima jako snažan karakter i da je pravi ulov. Dok postoje žene koje samo mnogo pričaju a nemaju pojma o istoj temi. 

Na primjer, zatvorene su u 4 zida, nigdje ne idu, ne vode računa o svom izgledu i sve što rade jeste da osuđuju žene koje se dotjeruju i kojima se muškarci nabacuju. Takve žene se vode teorijom "Žena se ne bi trebala atraktivno oblačiti kako ne bi zavela tuđe muškarce", što je jako zastarjelo mišljenje. 



One zapravo nikada nisu ni bile u iskušenju da prevare, pa ne znaju kako je to kad muškarac sa vama flertuje. Takođe, vjerovatno bi vrlo lako otišle sa nekim drugim "boljim" koji bi joj se ponudio. I uvijek je tako bilo - ljudi koji najmanje znaju najviše pričaju i osuđuju.

Pokreće Blogger.