Manipulator želi nesigurnu ženu - Pravi muškarac želi nezavisnu: Glave razlike među njima

Različiti muškarci će željeti različite tipove žena, što znači da ne postoji univerzalna definicija ljepote ili dobrote. 


Ono na šta je važno obratiti pažnju jeste da muškarci biraju ženu na osnovu svojih potreba. Pa tako, manipulator će željeti nesigurnu ženu koja vjerovatno nema ništa izgrađeno u svom životu i koja zavisi od drugih. Na taj način osigurava sebi vezu iz koje će izvući najviše koristi. 

Pravi muškarac neće imati problema sa tim da život provede sa ženom koja je nezavisna i koja ima izgrađenu snažnu ličnost. On je stabilna ličnost i voli da njegova partnerka bude isto takva. U tome su najveće razlike između dva tipa muškaraca. 



Manipulatoru nije mnogo bitan izgled, jer je on čitav svoj život posvetio mentalnim igricama i potreban mu je neko sa kim će biti lakše da ih igra. Pravi muškarac se ne plaši sukoba sa jakom ženom, jer je svjestan da su oboje zreli i da će ga uvijek riješiti na zdrav način. 

Takođe, pravi muškarac neće se prilagoditi stereotipima iz prošlog vijeka koji kažu da žene trebaju raditi kućne poslove dok se on treba samo pojaviti na večeri. On će itekako olakšati život svojoj ženi i pomoći joj u svemu što radi, bez zvocanja. 



Pravi muškarac shvatiće da nije ispod časti pomoći i ugoditi svojoj ženi. Dok će manipulator navesti svoju damu da misli kako mu je ona sve dužna. I on to sve čini kroz igru riječi tako da na kraju nikada ga direktno ne može okriviti ni za šta.

Pokreće Blogger.