Kako povećati svoje vibracije i dobiti više od života: Naša energija zavisi od naših misli i ponašanja

Mnogi stručnjaci vjeruju da od naše aure zavisi dosta toga, ako je ona umorna onda je i naša energija slaba. 


Ovo su neki od savjeta kako da povećate svoje vibracije i dobijete više od života. 1. Češće govorite sebi nešto lijepo: Naše biopolje direktno zavisi od misli i načina na koji sebe doživljavamo. Ako se osjećate iscrpljeno i bez energije, stručnjaci preporučuju da sebi kažete nešto pozitivno. 

Na primjer, ako ste umorni, ponovite: „Pun sam energije“, „Sada se osjećam dobro“, „Uživam u životu“, „Osjećam se odlično“. Radeći to, značajno ćete povećati svoju energiju, posebno ako ponavljate takve fraze što je češće moguće i vjerujete u ono što govorite. 



 2. Radi šta voliš: Ako odjednom osjetite da ste izgubili motivaciju, ili nemate snage da nešto uradite, uradite svoju omiljenu stvar. Neko će igrati video igrice, a nekome će biti drago da skuva nešto za jelo. Svaki hobi koji inspiriše biće izuzetno koristan. 

Kada čovek radi ono što voli, uvijek je srećan. 3. Odmori se: Pravite pauze na poslu. Ako imate težak posao koji zahtijeva veliku energiju i trud, obavezno se odmorite. Ako radite non stop, vrlo brzo ćete se osjećati umorno, i to prelazi u hronično stanje. 



Vaše biopolje će biti iscrpljeno, a vi ćete biti slomljeni ne samo fizički, već i emocionalno. Odmor je veoma važan i potreban nam je jedan svaki dan. 4. Razgovarajte sa finim ljudima: Družite se s onima koji vam daju pozitivne informacije, a ne s onima koji su stalno nečim nezadovoljni i kritikuju vas. 

Kada komuniciramo s ljudima pozitivnog karaktera, to nas čini sretnijima, jer oni ne emituju negativnost i ružne emocije u nama.

Pokreće Blogger.