Da li vas vara ili samo umišljate - Najbolji načini da provjerite šta je istina

Da se ne lažemo, žene umiju izmisliti priču u svojoj glavi u sekundi. Sve ono što im padne na pamet iz nekih sitnica koje posmatraju izvuku kao definitivnu istinu koja se dešava. 


Većina stvari u koju žena posumnja nije tačna. Ovo se dešava zbog toga što su žene sklone pretjeranom razmišljanju i analiziranju. Pa tako, od jedne hladne rečenice njihovog muškarca one već u glavi spremaju raskid veze ili razvod braka. 

"Zašto me je tako hladno pogledao - garant ima drugu!" ili "Zašto me više ne zagrli kao nekada, sigurno me više ne voli". Zbog takvih pretpostavki žene su spremne naljutiti se na muškarca, što je suludo. Zato je važno da uvijek znate prepoznati kada umišljate stvari a kada se nešto zaista dešava. 



Prvi način da to učinite jeste da suočite svog muškarca sa sumnjama i posmatrate njegovo ponašanje. Ako počne iznenada da se ponaša ljutito i defanzivno tu nisu čista posla. Ako vas smireno uvjeri da vaše sumnje nisu opravdane onda je čist. 

Drugi način da provjerite da li vas vara ili umišljate jeste da sami dokažete svoje sumnje. Uložite više truda u to da ga provjerite. Današanja tehnologija nudi mnoštvo načina na koje možete iskoristiti da provjerite svog partnera. 



Prisluškivači u vidu hemijskih olovki, usb stikova, parfera... kamere prikrivene u objektima... Pratite njegov mobitel, poruke, mejlove, džepove na pantalonama... Sve to vam može smiriti vaše sumnje. Budite maštovite, a ne primitvne!

Pokreće Blogger.