Ako vam muškarci ne prilaze to ne znači da vam nešto fali - Već da ste prevelik zalogaj za njih

Ako vam pripadnici drugog spola ne prilaze često to ne znači da niste atraktivni ili šarmantni.


Mnoge slobodne žene koje smatraju da su privlačne pitaju se zašto im rijetko prilaze pripadnici drugog spola. I ne samo to, rijetko im i pišu ili flertuju sa njima. Mnoge će se zapitati da li im nešto nedostaje. Očigledno je da drže do sebe, da dobro izgledaju i da su dobra prilika. 

Ali ipak, udvarača nema ni na pomolu. Ili čak i kada ih ima to su loši i bahati tipovi koji misle da su osvojili svijet i koji prilaze sa izlizanim forama. Takva žena će se često razočarati i pomisliti kako joj nešto fali. Ali istina može biti potpuno drugačija. 



Muškarci se plaše upustiti u bilo šta sa ženom za koju smatraju da je izvan njihove lige. Ako vas doživljavaju kao ženu koja je prevelik zalogaj za vas, posmatraće vas krišom sa divljenjem, ali ipak neće se usuditi da flertuju sa vama. Isto tako je i na društvenim mrežama. 

Muškarci se obično javljaju damama kod kojih misle da imaju prolaz. Sada vam je jasno zašto ste još uvijek single. Ako sebe pronalazite u opisu ove žene onda trebate znati da vama ništa ne fali. Nastavite da radite na sebi, da se poboljšavate i dotjerujete. 



To koliko vam muškarci prilaze i flertuju sa vama nije pokazatelj koliko vrijedite. Istina, žena flertovanje doživljava kao potvrdu da dobro izgleda. Ali i to što vam ne prilaze možete shvatiti ko kompliment. Jer bi to moglo značiti da se mnogi ne usude to učiniti, smatrajući da ste daleko iznad njih.

Pokreće Blogger.