Najveće zavodnice horoskopa: Žena Bik ne želi tuđe muževe - Ali oni žele nju

Među horoskopskim znakovima uvijek postoje neki koji se ističu u određenim životnim segmentima.


Astrolozi smatraju da su žene rođene pod određenim horoskopskim znakovima idealni "mamac" za muškarce jer im je teško odoljeti. Bik: Žene Bikovi rijetko gledaju u muževe drugih žena, ali ako se to dogodi, vrlo su jaka konkurencija. 

Bik žena ima vanjsku privlačnost i šarm kakva se rijetko sreće. Muškarcima se sviđa što se ove žene ne takmiče sa drugima, već jednostavno osvajaju. Tajna je u tome što žene Bikovi pažljivo prate svoju simpatiju prije nego što je zavedu. 



Tako osiguravaju siguran uspjeh. Muškarac se osjeća veoma prijatno sa ženom rođenom u znaku Bika, što je rizična stvar jer bi se muškarac na kraju mogao zaljubiti u nju (čak i kada je zauzet). Žene Bikovi koje imaju muža rijetko gledaju u tuđe supružnike, ali svašta se može desiti.

Mješavina snažne inteligencije i ljepote čini takvu ženu jednom od najatraktivnijih žena. Škorpija: Nije slučajno da su žene Škorpije poznate kao fatalne ljepotice koje zaslužuju titulu najšarmantnijih dama. Ovdje dolazi do izražaja visoka inteligencija, seksualnost i ljepota. 



Kažu da žene Škorpije mogu osvojiti svakoga koga žele. Žene ovog znaka su po prirodi manipulatorke, a to je njihovo glavno oružje kako bi osvojili osobu koja im se sviđa. Žena Škorpija može šarmirati i svog muža i svog rivala, izabraće savršenu taktiku koja će uvijek dovesti do pobjede.

Pokreće Blogger.