I da ste najsavršenije na svijetu - Neki muškarci će opet otići: Ljubavna priča iz koje mnogo učimo

U današnjem vremenu kada svi koristimo tehnologiju, na svakom koraku možemo pronaći savjete koji govore o tome šta žena treba da uradi da bi zadržala muškarca.


Kada sve sagledamo, ti savjeti se svode na to da se dama ni u kom slučaju ne smije udebljati, da treba da se razvija i unapređuje sebe da bi njen partner imao o čemu da razgovara sa njom. U principu nema ništa loše u napretku i poboljšanju.

Ali loše je to što se sva ta priča o napretku iznosi samo u svrhu zadržavanja i impresioniranja muškarca. Ispričaću vam jednu priču. Sergej i Alina su se upoznali kada je ona imala 25 godina, a on 38 godina. Sergej je već bio zreo čovjek koji je sa dve noge čvrsto stajao na zemlji.



Dok je Alina još bila djevojka koja je htjela da osvoji svijet. Njihovo dopisivanje započelo je slučajno, primjetili su se u nekim komentarima na društvenim mrežama i tako je sve počelo. Njihova priča je počela divno. On se udvarao, pisao joj lijepe poruke i obožavao je njenu mladalačku ljepotu. 

Ona mu se divila, obožavala ga i upijala svaku riječ. Iako je bila veća razlika u godinama, uz Sergeja Alina je brzo sazrela. Brže nego što je on očekivao i to mu se dopalo. Njegovo interesovanje za Alinu je počelo da opada kako je vrijeme odmicalo i kako se njen izgled počeo mijenjati. 



Sve je izgledalo kao da su sretni, međutim sastanci su im bili sve kraći, a pisama je bilo sve manje. Roman se jednostavno topio, da bi na kraju sve prešlo u prijateljski odnos. Alina je radila na sebi i postala još zgodnija nego ranije. Ali Sergej ju je i dalje izbjegavao i na kraju otišao. 

Nije mogla da ga zadrži ni sa jednim trudom. Mnogo je takvih priča koje znam. Partneri često žele i žude za ljepotom kod partnerki. Ako toga nema ili ako im dosadi i njihov odnos se pokvari. Nemojte sebe kriviti ni za šta. 

Kada se neke stvari izjalove ne razbijajte glavu misleći kako ste mogli učiniti još nešto, jer čak i da jeste to i dalje ne bi funkcionisalo. 

Pokreće Blogger.