Žena može muškarca zavrititi oko malog prsta uz igru riječi: 10 načina da ga oduševite

Uz malu igru riječi i ponašanja možete muškarca smotati oko malog prsta. Evo kako to da učinite:


1. Budite pozitivne. Čak i ako vam dođe da pričate o nekim crnjacima ili da se žalite na stvari koje vas nerviraju - zaustavite se. Ako želite muškarca zavesti ili oduševiti to preskočite pod svaku cijenu. 2. Pokaži svoje talente. Muškarci vole žene koje su dobre u nečemu. 

Bilo šta da je u pitanju iznašajte se sa time. Na primjer, spremate najbolju lazanju, ili znate ošišati muškarca, ili ste savršeno savladali trbušni ples. Čak i ako je u pitanju nešto drugačije - pokažite mu. Muškarci vole originalnost. 3. Nasmijte ga. 



Primjetite šta ga nasmijava i nastavite tom rutom. Muškarci vole da se smiju, pogotovo sa ženom. To im daje do znanja da bi uz nju bili srećni. 4. Pokažite da volite sebe. To im daje do znanja da ste svjesni svoje vrijednosti i da je imate. 

Ako se mučite da izgradite samopouzdanje najbolje bi bilo da pronađete stručnu pomoć ili pokušate pronaći rješenje online. 5. Upitaj ga za savjet ili pomoć. Muškarci se vole osjećati korisno, pogotovo ženi. Kada ga zamolite za uslugu on se osjeća važno i korisno. 



6. Budi draga. Ne upuštaj se u negativno komentarisanje drugih žena poput "Pogledaj šta je ona obukla, fuj" ili "Jao kako očajna frizura ja je nikad ne bih napravila tako". Čak i ako primjetite tako nešto u svojoj okolini ipak to zadržite za sebe. 7. Pokaži zainteresovanost. 

Ako vam se dopada muškarac pokažite to. Ne čekajte da on sam to shvati, jer velike su šanse da neće nikada ako mu ne dajete jasno do znanja. Ako čekate da on načini prvi korak možda ćete se dobro načekati, pa čak i izgubiti tu sjajnu priliku za vezu.

Pokreće Blogger.