Tipovi muškarca kraj kojih nećete biti nesrećne: Takvi njeguju dušu žene

Ženi treba muškarac koji će joj njegovati dušu, a ne neko ko će je posmatrati kao objekat.


Postoje muškarci koji njeguju dušu žene i oni koji narušavaju njenu ljepotu. Zavisno od toga kakav je muškarac karakterom i njegova žena će biti srećna ili nesrećna u vezi i braku. Ako je muškarac iskompleksiran, često će loše uticati na ženu. 

Većinom će joj postavljati pravila, granice, ograničenja i slično. Njen život će se svoditi na ono kako on želi da ona živi, a to nikako nije dobro ni za nju ni za njega. Kraj dobrog muškarca žena će cvjetati. A takve muškarce ćete prepoznati na sljedeće načine: 



1. Brinu se o osjećajima svoje žene. On uvijek provjerava kako je. Kada primjeti da se ne osjeća dobro on pronalazi načine da joj ugodi i oraspoloži je. Ako primjeti da je tužna potrudiće se da je usreći, ali neće narušavati njene granice u slučaju da joj treba vrijeme za sebe. 

2. On se brine o njenim potrebama. Ako joj se nešto dopadne on će učiniti sve da joj to priušti. I nisu samo u pitanju materijalne stvari, već i osjećanja. Kada joj treba ljubavi, nježnosti ili pažnje on će joj priuštiti. 3. Odnosi se prema njoj sa poštovanjem.



On je nikada neće ismijavati, ni kada su sami ni u javnosti. Neće pričati loše o njoj pred drugim ljudima, čak i kada se posvađaju ili kada nisu u najboljim odnosima. Njene potrebe će staviti na prvo mjesto, daleko iznad potreba njegovih prijatelja.

Pokreće Blogger.