Snažnoj i pametnoj ženi treba alfa mužijak: 13 načina kako oni iskazuju ljubav prema ženi

Da li ste nekada razmišljali o tome da li postoji razlika između običnih muškaraca i onih koji se postave kao „alfa mužijaci“, da li oni na isti način vole partnerku?


Donosimo vam 13 načina na koje „alfa mužijaci“ pokazuju svoju ljubav. 1. Kada zaista osjećaju ljubav, oni imaju potrebu da vam to pokažu. Zato će često da vas zagrle, da vam pokažu ljubav i da vam pokažu da vas štite. 2. Pričaće sa vama o budućnosti. 

Možda alfa mužijaku u vezi neće biti baš lako da izgovori „volim te“, bez obzira na to koliko vas voli, ali pokazaće svoju iskrenu ljubav na druge načine. Pričanjem o budućnosti u kojoj vas planira daće vam do znanja da vas voli. 3. Omalovažava druge muškarce. 



Ovo se naročito odnosi na one muškarce sa kojima vi imate kontakt. To je njegov način da pokaže koliko vas želi. 4. Iznosi smeće iz kuće. Možda vam se to čini kao uobičajena aktivnost, ali to je jedan od čudnih načina koji alfa mužijak koristi da bi pokazao da vas voli i cijeni. 

5. Jako je strastven i senzualan kada ste vi u pitanju. Osjeća se kao da ima dužnosti ka vama zbog vaše ljubavi. 6. Prati vas kući. Ovo je način da vam pokaže da vas voli, ali i da vas zaštiti. 7. Zove vas samo da provjeri da li je sve u redu. 



Možda će vam izgledati kao da pretjerano brine, ali zaista vas iskreno voli i želi da sve bude u redu. To je znak da vas i vašu vezu shvata ozbiljno. 8. Otvara vam vrata. Jedan uobičajen način na koji vam pokazuje da je zaista ozbiljan kada ste vi u pitanju. 

Na ovaj način će vam pokazati i da je džentlmen, ali i da brine o vama. Sa sitnicama koje čini da biste se osjećali dobro želi da vam pokaže da vas voli. 9. Kada ste u društvu i vi krenete kući, on će takođe da ustane od stola. Ovo ne radi svaki muškarac i definitivno je znak ljubavi. 

10. Kada ste uzrujani, ljut je na ljude koji su vas doveli u takvo stanje. On želi da vas zaštiti od svega. Ukoliko neko povrijedi vaša osjećanja, on će da bude izuzetno ljut. 11. Nosi vaš kofer i teške stvari kad god je to potrebno. 12. Pomažem vam u poslovima u kući ili oko kuće. 

13. Kada vodite ljubav, biće pažljiv prema vama i potrudiće se da vam to iskustvo bude lijepo.

Pokreće Blogger.