Sa njima nema igrica i nerviranja: 4 razloga zašto mnogi muškarci vole starije žene

Mnogi muškarci će priznati da više vole starije žene, evo zašto je to često slučaj:


1. Starije žene znaju šta žele od života. One su iskusne, znaju šta žele. Starije žene nisu toliko nepromišljene. Sigurni su u ono što vole, a šta ne, tako da ne biraju dugo i ne pate u nedoumici. Takođe ne osećaju potrebu da mijenjaju partnera. 

Uz to možete biti sigurni da se neće predomisliti za nekoliko dana ili pronaći nekog drugog. 2. One su iskusne: Starije žene su iskusne u svim aspektima života, od veza, prjateljstva pa do posla. O svemu mogu mnogo toga da vas nauče. 



Život s njima je lakši. Starije žene znaju mnogo o vezama i ne očekuju od vas nemoguće. Znaju koliko je važno pričati o svojim osjećajima, a ne natjerati čovjeka da nagađa, znaju kako napraviti kompromis. Kao rezultat toga, vrlo je lako funkcionisati s njima. 

3. Ne treba im stalna pažnja. Starija žena ima puno razumijevanja i ne zivka stalno da provjeri gdje je njen partner. Starijim ženama nije potrebna vaša pažnja 24/7, znaju kako ugoditi sebi i briuti se o sebi. 4. Samouvjerene su i nezavisne. Starije žene nikada ne ponižavaju ni sebe ni druge. 



Ne ponašaju se kao klinke i nikada ne kritikuju. Ako uoče manu na sebi, jednostavno počinju da rade na tome. Ne žale se. Ne oslanjaju se na muškarce. One mogu same da se brinu o sebi. Same stvaraju svoju sreću.

Pokreće Blogger.