Pravom muškarcu je žena bitnija od sviju: Jasni pokazatelji da vas smatra posebnom ženom

Da li se ponekad pitate šta značite partneru i da li vašu vezu zaista smatra ozbiljnom? Ovo je nešto o čemu razmišljaju gotovo sve dame u ranim fazama zabavljanja, pokušavaju da budu sigurne da li muškarac planira ozbiljno sa njima ili ne. 


Donosimo vam vodič kroz 19 pouzdanih znakova kojima muškarac pokazuje da je ozbiljan kada ste vi u pitanju. 1. Upoznaje vas sa svojom porodicom. Ovo je možda najvažniji znak, jer muškarac neće upoznati bilo koga sa svojom porodicom. 

Dakle, zaista vas voli i shvata ozbiljno ukoliko ovo učini. 2. Drži vas za ruku u javnosti. Dakle, ne stidi se da javno svima pokaže da vas želi. može da vas zagrli, poljubi ili drži za ruku pred svima. 3. Budućnost. Kada priča o budućnosti spominje i tebe. 4. Odmor. Kada je u pitanju planiranje odmora, on obavezno planira da otputuje negdje sa tobom, pa makar i na samo jedan vikend. 5. Pita te šta radiš za praznike. Ovo radi sa namjerom da mu se pridružiš u proslavljanju praznika. 6. Postavlja vaše zajedničke slike na svoje profile na društvenim mrežama. 

Ovo je definitivno znak da sa vama želi dugu vezu. Takođe, on želi da svima da do znanja da ste zajedno. 7. Ostavlja svoje stvari kod tebe. Ovo je znak da želi zaista samo tebe. 8. Smatra te i zove te svojom partnerkom. Možda zvuči kao da se podrazumijeva, ali na sitnicama vidimo da li sa vama planira ozbiljno ili ne. 9. Svojim prijateljima priča o tebi. Ovo je znak da su njegova osjećanja zaista jaka. 10. Pokazuje osjećanja. Sa tobom se osjeća opušteno i sasvim otvoreno priča o svojim osjećanjima. 11. Ne koristi aplikacije za upoznavanje. 

Ukoliko je nekada koristio apilikacije za upoznavanje potencijalnih partnera, sada je to prošlost. Za njega postojiš samo ti. 12. Daje ti svoj ključ. Jasno vam daje do znanja da vas želi u svom životu. 13. Poziva te da mu se pridužiš u izlascima sa njegovim prijateljima. 

Želi da provede sa tobom što je više vremena moguće. 14. Ne gleda druge žene. Kada ste u izlasku, za njega postojiš samo ti. 15. Pravi planove sa tobom. Čak i ukoliko nekada dođe do zastoja u vezi, on se trudi da pokrene neke planove. 16. Pamti. 

On pažljivo sluša sve što mu govoriš i uvijek pamti informacije koje si podijelila sa njim. 17. Sretan je kada može da radi stvari koje te čine sretnom. Uživa u tvojoj sreći. 18. Pita te za mišljenje. Važno mu je kako ti misliš. 19. Dodiri. Sasvim spontano te često dodiruje. To je znak da te zaista mnogo voli i želi.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.