Planeta koja spaja ljubavnike: Venera prelazi u znak Blizanaca i donosi velike promjene

23. juna Venera će ući u Blizance. To će malo smanjiti snažnu aktivnost planete, a takođe će promijeniti prirodu njenog uticaja na nas. Istovremeno, on će sigurno ostati pozitivan. 


Prelazak će se desiti 23. juna, a Venera će u Blizancima ostati do 17. jula. Tokom ove tri nedelje imaćemo puno snage i energije. Pokušajte da u ovom periodu maksimalno iskoristite sve svoje mogućnosti. Vrijeme je da počnete koristiti savjete i prakse kako biste otključali svoj unutrašnji potencijal. 

Venera će se pobrinuti da mnogi od nas konačno dobiju snage da savladaju razne vrste prepreka koje su nas dugo sprječavale u razvoju. Ovo je vrijeme kada će mnogi ljudi osjetiti snažan nalet snage i energije. Venera će nam dati snagu.



Ona će nam dati strpljenje i ojačati snagu volje, a to je veoma važno, jer nam dolaze nepovoljni astrološki događaji, kao što je retrogradni Neptun 28. juna. Venera je planeta koja vlada ljubavnicima. Ako već dugo imate srodnu dušu ili ste je tek pronašli, Venera će vam pomoći da ojačate odnose. 

Da biste uspjeli, morate biti iskreni jedni prema drugima. Važno je podijeliti utiske, emocije i osjećaje. Ako ste i dalje slobodni, velike su šanse da ćete upoznati nekog zabavnog. Romantika, flert, zabavljanje - sve će to biti dobrodošlo od 23. juna do 17. jula. 



Oslobodite se umora i malodušnosti. Venera će pomoći u prevladavanju apatije, pospanosti, depresije, malodušnosti... Ako se trenutno ne osjećate najbolje, onda će Venera to popraviti. Najvažnije je da počnete da slušate svoje tijelo. Venera nam daje slobodu da činimo sve što nam prija.

Pokreće Blogger.