Ne provjeravajte da li vas žena vara: Provjerite da li je srećna - Jer srećne žene ne varaju

Žena će biti vijerna muškarcu dok god je srećna sa njim i dok je on usrećuje. U suprotnom, budite oprezni.


Većina muškaraca problem traži na pogrešnom mjestu, i traži pogrešne uzroke potencijalnog problema. Na primjer, većina njih zanemaruju ženinu potrebu za pažnjom, pa kada primjete da se ona ohladila onda pomisle da ima drugog. 

Dok je zapravo problem u tome što nisu davali dovoljno pažnje i žena je jednostavno prestala tražiti. Ako pomislite da vas žena vara, u 90% slučajeva je problem taj da je muškarac zapostavio a samo 10% da je zaista ljubavna afera u pitanju. 



Dakle, kada primjetite čudno ponašanje svoje partnerke, prije nego što krenete u detektivsku potragu za njenim ljubavnikom zapitajte se gdje ste pogriješili. Šta je to sa čime ste je možda uvrijedili? Šta je to što vas već neko vrijeme moli da uradite a vi nikako pa nikako? 

Šta je to što ne želite promijeniti na sebi a to je tako nervira? Da li primjećujete njen trud i hvalite je dovoljno za isti? Žena ne odlazi od svog muškarca tek tako, a pogotovo ga neće zamjeniti sa nekim drugim likom, ako joj je dobro u vezi.



Ako ste se potrudili da bude srećna pored vas, onda nema razloga da sumnjate u njenu vijernost. Ali ako ste, u drugom slučaju, ipak bili nezahvalni, hladni, distancirani i nerazumni onda se njeno čudno ponašanje možda i odnosi na neku vezu sa drugim čovjekom. I to je opet vaša krivica.

Pokreće Blogger.