Muškarac rođen u Znaku Blizanca lako osvaja žene: 7 načina da osvojite njegovu ljubav

Blizanci su poznati po tome što se, kada su uznemireni, povuku u sebe, umjesto da kažu ono što im smeta ili razgovaraju sa osobom sa kojom imaju neki problem. 


Srećom, postoje načini da promijenite ovo. Donosimo vam 7 koraka koje možete poduzeti ukoliko vas muškarac u znaku blizanca ignoriše. 1. Ignorišite i vi njega. Kada blizanac osjeti da ima mnogo kontrole i moći u vezi sa vama, on će da vas ignoriše ukoliko dođe do nekih neslaganja. 

Nemojte dopustiti da budete izmanipulisani ovakvim ponašanjem blizanca. Ignorisanje vas je samo znak nepoštovanja sa njegove strane, zato samo uzvratite istom mjerom. 2. Pitajte ga u čemu je problem. Ignorisanje njega, odnosno imitiranje njegovog ponašanja, može biti jako efektno.Međutim može da vam oduzme mnogo vremena, a da na kraju vaš trud ne mora da donese uspjeh, imajte to na umu. Zato bi bilo dobro da ga otvoreno pitate da li postoji neki problem i ako je odgovor potvrdan onda u čemu je problem? 3. Izađite sa prijateljima.

Samo zato što vas muškarac blizanac ignoriše i ne želi da provodi vrijeme sa vama, to ne znači da isto to čine i vaši prijatelji. Izlazak sa prijateljima može biti zaista sjajan u ovoj situaciji – zabavićete se, odmoriti, provesti korisno vrijeme i zaboraviti na probleme sa partnerom. Prijatelji će se, sasvim sigurno, potruditi da se osjećate bolje. 4. Pričajte sa drugima. To što vas muškarac blizanac ignoriše ne mora i ne treba da vas natjera da se povučete u sebe. To može da utiče na vaše mentalno zdravlje, a to ne biste smjeli dopustiti. 

Zato razgovarajte sa drugim ljudima, to će vam dati samopouzdanje. 5. Prebacite fokus na svoju sreću. Uvijek se fokusirajte na sebe, svoj život i svoju sreću. To je ono što je najvažnije. Obratite pažnju na stvari koje volite, na svoje fizičko i mentalno zdravlje i sve drugo što vas usrećuje. 

6. Počnite da se viđate sa drugim muškarcima. Ukoliko ignorisanje potraje i osjetite da gubite pažnju partnera blizanca, počnite da se viđate sa drugim ljudima. To može biti sjajan način da muškarac u znaku blizanca počne da obraća pažnju na vas. 

Možda će vam, ukoliko zaista njegujete iskrena i jaka osjećanja u vezi sa partnerom, na početku biti teško učinti nešto ovako, ali to može da bude dobro. Postoje dve opcije u ovom slučaju – da partnera blizanca vratite sebi ili da se zaljubite u nekog drugog. 7. Razmislite i predložite potencijalni prekid. Ovo je posljednja stavka, može biti šok i za vas i za partnera, zato oprezno.

Pokreće Blogger.