"Moja prošlost ne određuje moju vrijednost kao čovjeka": 5 genijalnih afirmacija za sreću u životu

Postoje pozzitivne fraze koje imaju posebnu moć koja utiče na podsvijest i programira osobu za uspjeh. 


Čak i najjednostavnije fraze na prvi pogled mogu promijeniti život do neprepoznatljivosti i privući sreću. Svaka riječ koju izgovorimo utiče na nas. Sve ono što negativno govorimo utiče negativno na nas tako što oživljavamo i potičemo razvoj negativnih emocijama u sebi. 

Negativne emocije dokazano loše utiču na naše blagostanje. Ovo su neke od tih fraza koje bi trebali govoriti svaki dan i koje privlače sreću u vaš život: "Uživam u svom životu." Ova fraza se treba izgovarati svakog dana kako bi se iz nje najviše dobrih stvari izvuklo.



Posebno ako postoje problemi na vašem životnom putu ili se događaji ne razvijaju kako je planirano. "Moj put vodi do prosperiteta, ja privlačim sreću svaki dan." Još jedna čarobna fraza, zahvaljujući kojoj će biti moguće prevladati poteškoće i riješiti dvosmislene zadatke. 

"U harmoniji sam sa svijetom." Ova fraza će vam pomoći da pronađete unutrašnji mir, da ne podlegnete provokacijama i ne pogriješite u odabiru puta. "Srećan sam svaki dan." Neki naučnici vjeruju da fraze koje izgovorimo nakon buđenja programiraju nas na uspjeh. 



 “U mom životu uvijek postoji mjesto za sreću.” Ova fraza će vam pomoći privući sreću i prosperitet, i ne propustiti nove prilike koje mogu promijeniti život na bolje. "Ja predstavljam uspjeh." Fraza koju treba izgovoriti prije važnih sastanaka, potpisivanja dokumenata ili pokretanja ozbiljnog projekta. Ona će vam dati samopouzdanje i neće vam dozvoliti da posrnete.

Pokreće Blogger.