Kako prepoznati muškog srcelomca - Slatkorječivost je taktika za manipulaciju i izvlačenje koristi

Da li ste nekada razmišljale o tome kako prepoznati srcelomca među muškarcima? Sada vam objašnjavamo kako da ga uočite već na prvu.


Osvajanje momaka nije lak posao. Djevojke često misle da mogu da osvoje bilo koga, ali često nisu u pravu. U gomili žena nije uvijek lako muškarcu da prepozna sve jedinstvene osobine djevojke kojoj se dopada. Takođe, djevojke mogu da nalete na srcelomca. 

Zato biste trebale obratiti pažnju na znakove koji vas upućuju na to da je muškarac srcelomac. 1. Oči: Srcelomac može da izgleda sasvim prosječno, u njegovom izgledu ne mora ništa da se izdvaja, međutim oči su ono što može biti posebno. Uz pomoć očiju moguće je osvojiti partnera. 



I žene i muškarci koriste ovu moć. Naprosto očima će vas natjerati da gledate u njenom ili njegovom pravcu. 2. Slatkasti razgovor. Kada započnete razgovor sa srcelomcem, upali ste u zamku. Takva osoba će vas primorati da se udubite u razgovor sa njom. 

Jednostavno u kontaktu sa takvom osobom nećete moći ćutati. Vjerovatno vaš razgovor neće značiti da pričate besmislice ili da pričate u prazno. Velike su šanse da razgovor sa srcelomcem ima drugačije značenje, možda nešto skriveno. 



U svakom slučaju očaraće vas toliko da ćete se silno truditi da otkrijete značenje koje stoji iza vašeg razgovora. 3. „Plastičan“ izgled. Možda je malo čudan naziv, ali ovaj epitet savršeno objašnjava izgled i ponašanje srcelomca. 

Takva osoba nikada neće imati pokrete koji vode u krajnost – to znači da neće da stoji ukopan u mjestu, ali neće ni da izvodi razne vratolomije i haotične pokrete koji ne izgledaju prikladno, nego baš naprotiv izgledaju loše i neprimjereno. 

Osoba koja je srcelomac će se kretati vrlo glatko i graciozno, trudiće se da bude privlačna. Vjerovatno će u tome i uspjeti. Srcelomci najčešće osvoje onoga koga žele, svojim izgledom i ponašanjem potpuno hipnotišu svoj plijen i probude kod njih veliko interesovanje. 

4. Duhovitost i pozitivnost. Kako bi srcelomac privukao bilo koga da nema ove dve osobine? Vjerovatno nikako. Srcelomac je uvijek vesela i nasmijana osoba, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi. To privlači ljude ka njoj ili njemu. 

Takođe, osobe koje spadaju u kategoriju srcelomaca se mogu pojhvaliti izuzetnim smislom za humor. Ovaj dar koji srcelomac posjeduje mnogo olakšava komunikaciju sa njim, sve čini lakšim. Svojom duhovitošću i smislom za humor srcelomac će razveseliti i nasmijati sve koji se nađu u njegovoj blizini.

Budite spremni na to da srcelomci uglavnom imaju veoma visoko samopouzdanje i samopoštovanje. Ovi kvaliteti takođe imaju jaku ulogu kada su u pitanju uloge osvajanja partnera.

Pokreće Blogger.