Kako nadmudriti muškarca koji se poigrava sa ženama: Igrajte njegovu taktiku

Prije nego što išta započnete sa muškarcem dobro se raspitajte i provjerite da li je ženskaroš i da li se poigrava sa ženama.


Za ženu je jako potresno shvatanje da je zaljubljena u muškarca koji se samo poigrava sa njom. Bilo da ste u vezi sa takvim muškarcem ili vam se dopada, dobro je naučiti kojim taktikama se on služi kako bi ga mogle nadmudriti. Prvo i osnovno pravilo je da glumite neosvojivu ženu. 

Svi muškarci koji se poigravaju sa ženama obično su veliki narcisi i egoisti što znači da će teško podnijeti svako odbijanje žene. Što ga više ignoriše to će vas željeti više imati. Možda to nije taktika koju želite koristiti ali ako ga želite osvojiti onda je to sigurno provjerena taktika. 



Pokaži interes za druge muškarce. Muškarcu koji se poigrava sa ženskim osjećanjima dajte do znanja da možete bez njega i da postoje drugi muškarci koji bi rado sa vama započeli vezu. To će probuditi inat u njima i želju da vas zadrže. 

Treća, i ni malo manje bitna taktika jeste da osvojite njegove prijatelje. Pronađite način da se sprijateljite sa njima i da vas zavole, tako će vam biti bliže a pritom ćete mnogo toga novog naučiti o njemu. I njemu će se svidjeti to što vas njegovi bliski prijatelji podržavaju.



I poslednje i najvažnije pravilo jeste da se ne vežete fizički previše. Ako ste shvatili da muškarac nije previše pouzdan i da se poigrava sa ženama važno je da postepeno gradite odnos sa njim. Ne srljajte i kontrolišite svoje emocije. Iako je ovo lakše reći nego uraditi budite oprezni. Najlakše je pustiti srce da vam srlja u propast. Budite pametnije, igrajte taktično.

Pokreće Blogger.