Iskompleksirani muškarci traže previše ženske pažnje: 53 stvari koje rade oni koji zavisi od žene

Postoje muškarci koji uvijek trebaju nešto, koji se ponašaju kao da su uvijek u nevolji. Ukoliko niste sigurne da li vaš partner pripada tom tipu muškarca, donosimo 53 iritantne stvari koje rade takvi tipovi. 


1. Stalno se trudi da vam ugodi. 2. Od njega čujete previše komplimenata. 3. Nema prijatelje. 4. Pred vas stavlja ultimatume i želi da izazove osjećaj krivice. 5. Nije u stanju da provodi vrijeme sam. 6. Nikada vas ne ostavlja na miru. 7. Stalno vas zove. 8. Stalno vam piše. 

9. Žuri da prođe sve faze veze – zaprosiće vas nakon mjesec ili dva viđanja. 10. Ljut je ili nervozan ukoliko mu se ne javite, 11. Jako brzo odgovara na vaše poruke, kao da sjedi kraj telefona i čeka samo to. 12. Konstantno lajkuje vaše objave na društvenim mrežama.



13. Prati vas na mrežama, ali doslovno. On zna svaku vašu aktivnost na internetu. 14. U vašem inboksu je on najaktivniji. 15. Stalno traži vaše odobrenje. 16. Inisitira na vašoj pažnji. 17. Služi se emocionalnim ucjenama. 18. Ako emocionalna ucjena ne uspije, u stanju je da moli za pažnju. 

19. Pokazuje pasivnu agresiju. 20. U raspravama uvijek mora da bude u pravu. 21. Pokušava da poklonima kupi vašu pažnju. 22. Guši te sa previše pažnje. 23. Stalno mu nedostajete. 24. Nije mu problem da bude treći točak, stalno želi da ide sa tobom, čak i ako si sa prijateljima. 



25. Spreman je da te svuda prati. 26. Ispituje svaku osobu koja želi da se druži sa vama. 27. Jako je ljubomoran. 28. Želi da bude uključen u sve što radite. 29. Zavisan je od vas. 30. Njegove emocije zavise od vaših. 31. Nema nikakve granice u ponašanju. 

32. Napušta svoje interese zarad vaših. 33. Trudi se da misli jednako kao vi. 34. Njegovi hobiji su isti kao i tvoji. 35. Stalno traži dokaze ljubavi. 36. Više se on zanima za vas, nego vi za njega. 37. Pokušava da zadobije tuđe poštovanje. 38. Spušta ljude da bi sebe uzdigao. 

39. Ponižava druge. 40. Pretjerano reaguje na tuđa mišljenja. 41. Uživa da priča o tuđim manama i nedostacima. 42. Vjeruje da jedino on nema mane. 43. Zaključuje stvari bez naročitog razmišljanja o njima. 44. Njegove potrebe su velike, ali gotovo ništa ne daje zauzvrat. 

45. Stalno želi da zna šta radiš. 46. Daje ti previše informacija. 47. Uzruja se ukoliko nije uključen u sve tvoje aktivnosti. 48. Zahtjeva pažnju. 49. Trudi se biti previše blizak sa tvojim prijateljima i porodicom. 50. Uvijek insistira da on plati. 51. Jako je kritičan prema svima. 52. Plaši se da te ne izgubi. 53. Opsesivan je.

Pokreće Blogger.