Za muža i ženu je bolje da ne žive sa roditeljima: Sveštenik ističe 3 najveće greške u braku

Brak je zajednica na kojoj se mora konstantno raditi. Supružnici moraju naučiti živjeti skupa. 


Da bi brak dobro funkcionisao potrebno je da bude izgrađen na čvrstim temeljima, u suprotnom će vam čitav život biti klimav. Andrej Tkačev je sveštenik koji u slobodno vrijeme pruža ljudima pomoć online tako što im odgovara na pitanja. 

Često se osvrće na temu braka i međuljudskih odnosa, pa je ovaj put posavjetovao ljude kako da izgrade bolji brak. On smatra da postoje tri klasične greške koje se dešavaju u braku i štete mu. Prva greška koju on navodi jeste život u zajednici. 



Bilo da se radi o zajedničkom životu sa braćom, sestrom, roditeljima skoro je uvijek isti scenario. Po njegovom mišljenju za muža i ženu je bolje da žive sami i odvojeno od drugih. Problem nastaje kada su dvije domaćice u kući, tu često varnice frcaju. 

Možda neko vrijeme nalaze način da funkcionišu dobro ali sa vremenom se lako mogu početi pojavljivati problemi koji će kasnije preći u pravi haos. Druga stvar koju on ističe jeste intimnost. Neki ljudi ne pridaju dovoljno pažnje tome i tu griješe. 



Intimnost je jako bitna i trebali bi je održavati u životu. I treća stvar koju sveštenik navodi kao problem u braku jeste loš odgoj djece. Postoje roditelji koji loše vaspitavaju dijete i kasnije se suočavaju sa raznim problemima, kako sa djetetom tako i međusobno u svom odnosu.

Pokreće Blogger.