U kojim godinama Zodijaci pronalaze sudbinsku ljubav: Blizanci jako rano - I zauvijek je pamte

Predstavnici različitih horoskopskih znakova imaju različite poglede na ljubav i različite stavove kada je pronalazak partnera u pitanju. Neki ljubav pronalaze u mladosti, a neki čekaju svoje zrelije godine.


Ovan upoznaje srodnu dušu u srednjim dvadesetim – to je vrijeme kada pripadnici ovog znaka sazrijevaju. Važno mu je da pronađe smisao u svemu - a i ljubav spada u tu kategoriju. U tim godinama se javlja ozbiljna želja da pronađu svoju bolju polovinu.

Bik upoznaje svoju srodnu dušu poprilično rano – već oko osamnaeste godine. Iako su veoma mladi, oni uživaju u ljubavi i dobro se snalaze jer sazrijevaju rano. Biku je najvažnije da srodna duša ima razumijevanja za sve što on prolazi u životu. 



Blizanci: Oni srodnu dušu sreću oko 19. godine. Prirodno su radoznali i teško se vežu, pa ova veza neće trajati zauvijek. Čak i ako izgube vezu sa srodnom dušom oni će je uvijek pamtiti i čekati ponovni susret. To je razlog zašto mnogi Blizanci i dalje pate za bivšima. 

Rak: Pripadnici ovog znaka sanjaju o ljubavi iz djetinjstva, a srodnu dušu upoznaju u ranim dvadesetim – tačnije kada napune 21 godinu života. Oni žude za romantičnom vezom punom poštovanja. Ukoliko se to ispuni, njihova veza može da potraje i tokom cijelog života. 



Lavovi ne prihvataju ozbiljne veze dok sami ne shvate šta žele od života, stoga oni srodnu dušu upoznaju tek kasnije, kada su svi njihovi prijatelji već uveliko u braku. Do tad odlučuju da rade na sebi. Djevica: Pripadnici ovog znaka su izuzetak od pravila: njima srodna duša nije neophodna. 

Oni će radije da misle o poslu i sastancima, nego o srodnoj duši. Ali ako nekad tokom života upoznaju nekog ko dijeli njihove principe i životne vrijednosti – stvaraju jaku i dugotrajnu zajednicu sa tom osobom. Vaga svog partnera upoznaje sa 20 godina, kada još ne zna šta im nosi budućnost. 

Njihova srodna duša je u stanju da im bukvalno čita misli i da im pomogne u donošenju važnih životnih odluka. Škorpija: Ovaj znak je poznat po čvrstoj, strasnoj i senzualnoj ljubavi. Rano stupaju u veze, već oko 16. godine, a svoju osobu upoznaju najčešće sa 17 godina i čuvaju tu ljubav godinama. 

Strijelac: Oni uživaju u slobodi i nezavisnosti, pa svoju ljubav pronalaze tek poslije 28. godine. Njima ne treba veza da bi bili sretni. Avanturisti su i žele da istraže život. Jarac: Njima treba vremena da pronađu svoju ljubav. Oprezni su i u ozbiljnu vezu ulaze tek poslije 30. godine. 

Do tada se ostvare u karijeri i pažljivo biraju partnera. Vodolija: Cijene pouzdane partnere i takvima teže. Svoju ljubav pronalaze poslije 25. godine. Vole društvo, lako sklapaju prijateljstva i više se fokusiraju na zajednicu u kojoj žive nego na sebe ili partnera. 

Ribe: Snažno se zaljubljuju već u mladosti – otprilike do 20. godine života. Osjećanja razvijena u to doba često ostaju urezana u njihove misli. Zbog toga često i dugo pate zbog izgubljenih ljubavi koje su im bile jako drage.

Pokreće Blogger.