Priča muškarca koji je birao između kćerke i ljubavnice: Krv nije voda

Znate kako kažu, krv nije voda. To baš dokazuje priča jednog muškarca koji ju je odlučio javno podijeliti.


„Sjedili smo sa mojom ćerkom u restoranu. Pojela je svoju omiljenu picu. Nakon toga sam morao da je odvedem kući, jer sam se dogovorio da ću da idem u kino sa Larom. Odjednom, moja ćerka je rekla da ne želi da ide kući, željela je više vremena sa mnom. Nisam znao šta da radim. 

Blijedo sam se osmjehnuo i rekao da me Lara već čeka sa kartama. Ćerka me je gledala oštro. Nazvao sam Laru i rekao da ću zakasniti, jer sam sa ćerkom. Ona me je razumjela“ - pričao je svoju priču Arči koji je bio opsjednut mladom Larom. 



Imao je 40 godina i iza sebe jedan propali brak – nikakva životna postignuća. Razveo se sa ženom par mjeseci ranije, zbog Lare: žena je vidjela njihove poruke. Iako je formalno bio u braku, osjećao se kao slobodan. Još tada je Lari predložio brak. 

Ona je rekla da je potrebno da se prvo razvede, a ona će do tad odlučiti da li želi ostati ljubavnica. Arči je živio u malom stanu, na sjeveru grada. Ponudio je Lari da živi sa njim. Njen odgovor je glasio: „Ne, za sada mi je bolje ostati kod majke. Zar ti nije dovoljno što dolazim kod tebe?“ 



Vratimo se na situaciju iz kafića. Ćerka ga je tako tužno gledala da on naprosto nije mogao da je odmah odveze kući. Iako je javio Lari i ona je rekla da razumije, nakon toga se nisu vidjeli sedam dana. Arči se izvinjavao, pozivao je, ali ništa. 

Razmišljao je kako da održava odnose između ljubavnice i ćerke, a to nije bilo lako. Lara je dolazila radnim danima kod njega da spava, odmah poslije posla, a vikende je provodio sa ćerkom po danu, a Lara je dolazila naveče. Lara je jednom predložila da je upozna sa ćerkom, pa su odlučili da odu na more. 

Tik pred polazak ćerka se razboljela. Arči je rekao Lari da će ostati sa ćerkom. To je bio trenutak kada je morao da bira između Lare i ćerke, jer je Lara bijesno postavila ultimatum: "Ovo će ti biti konačna odluka - Biraš nju ili mene?" Lara, sjajna si, ali ipak biram svoju kćerku“.

Pokreće Blogger.