Stručnjak za upoznavanje ističe: Iznenadili biste se kad bi znali kakve žene mnogi muškarci traže

Da biste privukle dobrog muškarca nije potrebno da mijenjate lični opis, prirodna ljepota je ono što vam daje najveću čar. 


Elena Tolkačeva je vlasnica Međunarodne agencije za upoznavanje i ona je pravi ekspert kada su u pitanju ljubavni odnosi i pronalazak partnera. Ona objašnjava da muškarci posmatraju imidž žene u cjelini, ne nužno samo jedan dio tijela, ali ipak obraćaju pažnju na neke sitnice. 

98% muškaraca koji se prijave u njenu agenciju za upoznavanje traže djevojku koja je prirodna. Njihovi uslovi su većinom: Bez silikona, bez implantata, napumpanih usana i ostalih stvari koje izgledaju neprirodno. To im ne liči na ženu sa kojom žele započeti ozbiljnu vezu. 



Iako mnoge žene misle da muškarci više vole dorađene djevojke, njihove težnje pokazuju drugačije jer većina ih teži prirodnom izgledu. Te "dorađene lutke" ne gledaju kao ozbiljan materijal za vezu ili brak. Nekada je muškarcima bilo bitno da je žena dobra domaćica, da dobro kuha, čisti i vodi domaćinstvo.

Danas su stvari malo drugačije. Žene su samostalnije i više orjentisane ka karijeri i to se mnogim muškarcima dopada. Zbog toga im nije toliko bitno kakva je žena domaćica koliko je bitno da je svestrana, nezavisna, da ima svoje hobije i svoj izgrađen stil života. 



Čini se da muškarci više cijene takve žene. Ali, postoji još jedna važna stvar na koju muškarci obraćaju pažnju a to je kakav je odgoj žene. Po njenom ponašanju vide kako je odgojena, kakvi su joj roditelji bili i u kakvom je psihološkom stanju. 

Jer istina je da je to jako važna stvar za međuljudske odnose i izgradnju veze. Takođe obraćaju pažnju na profile društvenih mreža žena. Na primjer, ako vide da žena stavlja golišave fotografije to im ne daje utisak ozbiljne žene sa kojom mogu ostvariti pravu vezu.

Što nas dovodi na zaključak da mnogi muškarci ne traže u ženi ono što je popularno u modernom svijetu, a to su estetske korekcije i promjene ličnog opisa. Ako se tome podvrgavate da biste osvojili bolje muškarce onda možda činite grešku, jer sve promjene koje uvodite trebate uvoditi zbog sebe, ne zbog drugih.

Pokreće Blogger.