Muškarci se zaljubljuju u žene koje vole sebe: 5 tipova žena koje mnogi smatraju dosadnima

Da bi žena bila privlačna muškarcu potrebno je prvo da sebe smatra privlačnom ali isto tako i da ima određene navike i osobine koje ga zadržavaju u njenom životu. 


1. Ne prihvatanje sebe. Muškarci se zaljubljuju u žene koje vole sebe i žene koje znaju svoju vrijednost. Ako su one loše prema sebi ili previše stroge to im pokazuje da su u problemu same sa sobom. A kada čovjek nije dobar sa sobom on neće biti dobar ni u odnosima sa drugim ljudima. 

2. Nezainteresovanost za nove stvari. Svi smo mi navikli na svoje rutine, ali kako ne bismo upali u monotoniju bitno je da uvijek činimo nešto novo. Ako žena ne želi da isprobava nove stvari, to mnogim muškarcima može izgledati kao jako dosadna stvar. 



3. Vezanost za dom. Kako žene stare tako se više vezuju za četiri zida. Većina muškaraca žele ženu koja voli izlaziti, putovati, obilaziti nova mjesta, a ne nekoga ko stalno sjedi u kući i ne proviruje vani. 4. Manjak želje za dotjerivanje. 

Kada žena postane supruga, pa i majka, ona sve manju želju ima da se dotjeruje. Mnoge u tome pretjeruju do te mjere da po čitav dan provode u pidžami, rasčupane i nesređene. Ma koliko vas muškarac volio to će ga lako odbiti. 5. Monotone boje. 



Ako se žena počela oblačiti kao stara baka tako da nosi samo neutralne boje i suknje do poda, to bi muškarcima moglo biti jako odbojno. Ne plašite se promijeniti garderobu, ne plašite se crvene boje. Mnoga istraživanja pokazuju da crvena najviše privlači muškarce. 

Takođe, potrudite se da isprobavate nove trendove i stilove kako biste unijeli malo noviteta i svježine u svoj izgled.

Pokreće Blogger.