Kako navesti muškarca da vas više cijeni i voli: 5 trikova za koje možda niste znali

Žena može navesti muškarca da je voli još više ili da joj ugađa još više ako je dovoljno mudra.


Ovo su neki od trikova koji bi mogli navesti vašeg muškarca da vas više voli i cijeni. 1. Ne pokazujte ravnodušnost. Onog trenutka kada muškarac primjeti da ste indiferentni on će se vjerovatno prestati truditi oko vas, u svakom smislu. Prihvatite njegove komplimente i izlive pažnje sa osmijehom, tako ga bodrite da bude još bolji. 

2. Ne pokušavajte biti previše nezavisni. Čak i ako vam zaista nije potrebna pomoć i savršeno ste sposobni da sami rješavate sve probleme, nemojte odbijati njegovu pomoć. Njemu je jako važno da vam bude potreban i da vam pomaže u nekim stvarima. 



Partner mora u vama da vidi nježnu i bespomoćnu prirodu, pored koje se može ostvariti kao heroj. Ali i tu je potrebno da nađete balans, nemojte pretjerati pa ga stalno moljakati za nešto. Budite mudre i zatražite pomoć samo ponekad. 3. Imajte dobar pristup škakljivim temama: 

Ako vam je muškarac dao poklon koji ne ispunjava vaša očekivanja, prvo mu zahvalite. Ne zaboravite mu dati kompliment koliko je pažljiv i sjajan prema vama. A onda kasnije u razgovoru možete spomenuti šta biste zaista željeli dobiti, i o čemu zapravo već dugo sanjate. 



4. Njegujte ženu u sebi: Naučite se osjećati lijepo, pametno, privlačno, zanimljivo. Ne samo da vaše ponašanje zavisi od vašeg unutrašnjeg stanja, već i vaš izgled zavisi od toga. 5. Ne zaboravite komplimente. I momcima su potrebni komplimenti, i oni vole da ih hvalite. 

Pohvalite njegov istančan ukus, izgled, frizuru ili bilo šta što volite na njemu. Tako im pokazujete da vam je stalo do njih, i tako ih bodrite da budu još bolji prema vama.

Pokreće Blogger.